in

Göktuğ Canbaba’nın “Yarasa Çıkmazı” Serisi “Mumalevi Malikânesi” ile Başlıyor

Göktuğ Canbaba, Yarasa Çıkmazı serisinin ilk kitabı “Mumalevi Malikânesi” ile raflardaki yerini alıyor. Eser, Doğan Çocuk etiketiyle yayımlanıyor.

Yarasa Çıkmazı #1: Mumalevi Malikânesi - Göktuğ Canbaba
- Reklam -
- Reklam -

Göktuğ Canbaba’dan yeni bir kitap serisi geliyor. Yarasa Çıkmazı’nın maceraları, Mumalevi Malikânesi adlı romanla başlıyor. Kitabın yayımcılığını ise yazarın önceki çalışmalarında olduğu gibi yine Doğan Çocuk üstleniyor.

Fantastik kurgu, tuhaf kurgu, genç ve çocuk edebiyatı gibi alanlarda öykü ve romanlar kaleme alan Göktuğ Canbaba; yeni serisi ile yeniden raflardaki yerini alıyor.

1981 senesinde Ankara’da doğan Göktuğ Canbaba, üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Basın Yayın Bölümü’nde tamamladı. Seyahatlere çıkıp dünyanın birçok yerini gezen Canbaba, çeşitli fotoğraf projelerine imza attı.

- Reklam -

İlk romanı Ozanın Şarkısı ile edebiyat macerasına başlayan Canbaba; yetişkinler için dört roman ve iki öykü kitabı yazdı. Tılsım-ı Kudret, İşeyen Atmaca, Ayyaş Buda, Çatlaklar ve Ben, Babam ve Diğerleri eserleri dışında çocuklar için de yirmiden fazla eser üretti. Çizgi filmler için senaryolar yazdı.

Yarasa Çıkmazı’nın ilk kitabı Mumalevi Malikânesi’nin çizimleri ise Berk Öztürk imzasını taşıyor. Öztürk pek çok yayınevi için çocuk kitapları resimlemiş bir sanatçı olarak tanınıyor.

Mumalevi Malikânesi; cadı olmayı hiç istemeyen Gredi’nin Bayan Mumalevi’nin malikânesinde yaşayıp cadılık eğitimi aldığı gizemli bir macerayı konu alıyor.

Yarasa Çıkmazı #1: Mumalevi Malikânesi – Göktuğ Canbaba | Arka Kapak Tanıtımı

Yarasa Çıkmazı #1: Mumalevi Malikânesi - Göktuğ Canbaba

- Reklam -

Karanlıktan hiç hoşlanmayan ve asla cadı olmayı istemeyen Gredi’nin kaderinde Bayan Mumalevi’nin malikânesinde yaşamak ve cadılık eğitimi almak vardı. Zavallı çocuk bu koca malikânenin tuhaf sakinleri arasında öyle yalnız hissediyordu ki… Üstelik sene sonuna dek cadı olmayı öğrenmeli ve tılsımlı hayvanını çağıracak büyüyü yapabilecek hale gelmeliydi. Gredi yalnızlığının aniden sona ereceğini ve kendini karanlık bir gizemin peşinde bulacağını nereden bilebilirdi!

Çocuk edebiyatının sevilen yazarı Göktuğ Canbaba’nın kaleminden yepyeni ve soluk kesici bir seri: Yarasa Çıkmazı!

Toplamda 200 sayfadan oluşan kitabın editörlüğü Bahar Ulukan’a, kapak ve grafik tasarımı Havva Alp’e ait. Roman, Aralık 2022 itibarıyla raflardaki yerini almaya başladı.

Göktuğ Canbaba eserleri hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden daha sıkı takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Outlander 7. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayında

Outlander’ın 7. Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Charlie Cox: "Daredevil: Born Again Daha Az Kanlı Olacak"

Charlie Cox, “Daredevil: Born Again”in Netflix’teki Kadar Kanlı Olmayacağını Söyledi