in

“Yarının Dünyasından Önce” Artık Türkçe

Yarının Dünyası adlı bilimkurgu filminin öncesinde yaşananları anlatan “Yarının Dünyasından Önce” raflarda.

yarinin dunyasindan once ust
- Reklam -
- Reklam -

Köklü bir İskandinavya yayıncısı olan Egmont ve Doğan Grubu’nun ortaklığı sonucu kurulan, “Okumak gelecektir,” felsefesiyle yola çıktığı 1996 yılından beri çocuklar için 1000’in üzerinde kitap ve çok sayıda dergi yayımlayan Doğan Egmont Yayıncılık, çocukların ve gençlerin bilişsel ve psikolojik gelişmelerini de dikkate alarak seçtiği kitapları yayımlamaya devam ediyor.

Yayımlamak için son seçtikleri kitap olan “Before Tomorrowland”, Tomorrowland filmini kaleme alan ve yine Jonathan Case ile birlikte çıkardığı “Green River Killer: The True Dedective Story” çizgi romanı ile Eisner Ödülü’ne layık görülen Jeff Jensen, iki kez Akademi Ödülü sahibi ABD’li sinema yönetmeni, animatör ve yapımcı Phillip Bradley “Brad” Bird ve son olarak “Lost” dizisinin de senaristlerinden biri olan Damon Lindelof’un ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Yarının Dünyasından Önce” olarak dilimize çevrilen kitap, Walt Disney yapımı Tomorrowland filminin büyüleyici dünyasına dayanan bu roman, içerdiği 20 sayfalık çizgi romanla da akıl almaz bir bilim ve teknolojiyi ve şöhret sahibi insanları içerisinde barındıran kitabın konusu şöyle:

- Reklam -

Yıl 1939.

yarinin dunyasindan onceSıra dışı dâhilerden oluşan gizli bir topluluk, dünyayla inanılmaz bir buluşu paylaşmak üzeredir. Ancak yanlış yola sapan, yarı insan yarı makine bir düşman da gizli toplulugun insanlıga bu yasaklı bilgiyi vermesine engel olmak için her şeyi göze almıştır. Bu sırada, tatil için New York City’ye gelen bir anneyle oğluna, onları büyük bir komplonun ortasına düşürecek, içinde gizli bir şifre bulunan bir çizgi roman verilir.

- Reklam -

Aklın sınırlarını zorlayan bilim ve teknolojiyle, sınırsız kaynaklarla, daha güzel yarınlar için yeşertilen umutlarla dolu bir dünya, Yarının Dünyası kapılarını açıyor.

“Geriye baktığımızda ay ve yıldızlar, sanki üzerlerine doğru gelen titrek, dev bir battaniye tarafından ortadan siliniyordu.”

Siz de kendilerini bir anda en vahşi hayallerinin de ötesini yaşarken bulan bulan bu anne ve oğlunun gizem dolu macerasına eşlik etmek isterseniz, “Yarının Dünyasından Önce” artık raflarda.

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

jrr tolkien röportaj 1968

J.R.R. Tolkien’in 1968 Röportajı

Joker ve Harley Quinn film

Joker ve Harley Quinn’e Özel Bir Film Geliyor