in

Yırtıcı: Wilbur Smith ve Tom Cain’den İntikamla Yoğrulmuş Bir Mücadele

Wilbur Smith ve Tom Cain imzalı “Yırtıcı” raflarda. Hector Cross serisi üçüncü kitabıyla maceralarına devam ediyor.

Yırtıcı - Wilbur Smith ve Tom Cain
- Reklam -
- Reklam -

Wilbur Smith ile gazeteci yazar Tom Cain’in kaleme aldığı Yırtıcı, Altın Kitaplar etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Nehir Tanrısı, Yedinci Papirüs, Altın Aslan, Avcının Kaderi, 11. Yazıt gibi pek çok esere imza atan ve kitapları farklı dillere çevrilen yazar Wilbur Smith, 1933 yılında Zambiya’da doğdu. Bugüne dek otuz beşten fazla kitap kaleme almıştır.

Özellikle Courtney serisiyle dünya çapında ün edinen Smith, Tom Cain ile yazdığı ve orijinal adı Predator olan Yırtıcı, Hector Cross serisinin üçüncü kitabı olma özelliğini taşıyor. Roman, daha önce yine Altın Kitaplar’dan 2012 yılında çıkan Tehdit Altında (Those in Peril) ve 2014’te yayımlanan Kısırdöngü (Vicious Circle) romanları ile aynı seride yer alıyor.

- Reklam -

Roman, karısının katilleriyle hesaplaştıktan sonra inzivaya çekilen Hector Cross’un Atlantik’in ortasındaki petrol tankerini, bölgedeki terör saldırılarından korumak için tekrar harekete geçmesini konu ediniyor.

Yırtıcı – Wilbur Smith ve Tom Cain | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Yırtıcı - Wilbur Smith ve Tom Cain

 

- Reklam -

Wilbur Smith’in yeni kitabı Yırtıcı’da eşinin ölümüne sebep olan iki kişiden birinin cezasını kendi elleriyle veren Hector Cross, psikopat ruhlu bir cani olan Johnny Congo’yu sevgilisinin zoruyla adalete teslim eder. Daha önce olaylı bir şekilde hapishaneden kaçan ve tekrar firar etmek için fırsat kollayan Congo idam sırası beklemektedir.

Karısının katilleriyle hesaplaştıktan sonra inzivaya çekilen Cross, Atlantik’in ortasındaki petrol tankerini, bölgedeki terör saldırılarından korumak için tekrar harekete geçer. Zira dünyaca ünlü, güçlü şirketinin güvenebileceği tek kişi odur. Duygusal ve fiziksel sınırlarını sonuna kadar zorlayan bu görev, intikamla yoğrulmuş büyük bir mücadeleye dönüşürken Cross, sahip olduğu ne varsa ortaya koymak zorundadır. Bir kez daha atıldığı riskli bir macerada avını tuzağa düşürene kadar durmayacaktır. Çünkü Hector Cross tam bir Yırtıcı’dır.

“Zekice kurgulanmış çok yönlü bir roman…”
Nelson DeMille

Doğanay Banu Pinter’in Türkçeye kazandırdığı kitap 416 sayfadan oluşuyor. Yırtıcı, 20 Eylül 2021 tarihi itibarıyla raflardaki yerini almış durumda.

Wilbur Smith’in daha önce dilimize çevrilen kitaplarını okuma fırsatı buldunuz mu? Yazarın yeni kitabının konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

arılar penguenler güney afrika ölüm

Arılar, Nesli Tükenmekte Olan Penguenleri Öldürdü

Cumbre Vieja Yanardağı Patladı

Kanarya Adaları’nda Yanardağ Patlaması: Lavlar Kente Ulaştı