in ,

Zaman Çarkı Dizisinin Yapımcısı Nihayet Belli Oldu!

Bir senenin ardından Zaman Çarkı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.

wheel of time ust
- Reklam -
- Reklam -

Geçen sene tam da bu zamanlarda, Zaman Çarkı (The Wheel of Time) serisinin editörü ve merhum Robert Jordan‘ın eşi Harriet McDougal tarafından yapılan açıklamayı sizlere duyurmuştuk. Mcdougal, 14 ciltten oluşan efsanevi fantastik serinin dizisi için büyük bir firmayla anlaşıldığını, detayların pek yakında açıklanacağını söylemişti. Eh, pek yakın olmadı ama, nihayet bazı detaylar açığa çıkmış oldu.

Variety’nin haberine göre, dizi Sony tarafından Red Eagle Entertainment ve Radar Pictures iş birliğiyle ekranlarımıza getirilecek. Zaten Harriet McDougal da büyük bir firmayla anlaştıklarını söylemişlerdi, dolayısıyla işin içinde Sony’nin olması hiç de şaşırtıcı değil demek mümkün. Sony de böylece Kara Kule‘nin ardından gönlümüzün bir başka efendisini daha ekranlara taşıyan firma olarak tarihe geçmiş oldu.

Yine habere göre, Rafe Judkins dizinin yönetici yapımcılığıyla birlikte senaristliğini de üstlenecek. Kendisini daha önceden ABC’deki “Agents of SHIELD”,  Netflix dizisi “Hemlock Grove” ve NBC’nin  “Chuck” gibi dizilerinde görev almıştı. Dizinin diğer yönetici yapımcıları ise Red Eagle’dan Rick Selvage ve Larry Mondragon‘ın yanı sıra Radar Pictures’tan Ted Field ve Mike Weber olacak. Ayrıca Darren Lemke de yapımcılar arasında yer alıyor. Ve tabii ki Harriet McDougal dizinin danışman yapımcısı (consulting producer) olarak projede yer alacak.

- Reklam -
- Reklam -

Şahsen McDougal’ın, Jordan’ın vefatından sonra seriyi Brandon Sanderson‘a tamamlatma fikrini çok doğru bulduğum için, kendisinin bu projenin de güzel olmasını sağlayacağına inanıyorum. Seriyi tamamlatmak için bu kadar doğru bir seçim yapan editör, dizinin kötü olmasının da önüne geçer diye düşünüyorum. Gelişmeleri heyecan ve merakla bekliyoruz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fahrenheit 451 ust

Fahrenheit 451 Filmi Yolda!

22. İzmir Kitap Fuarı 2017

22. İzmir Kitap Fuarı İçin Geri Sayım Başladı