in

Zülfü Livaneli’nin Yeni Romanı “Gölgeler” Raflarda

Başarılı sanatçı Zülfü Livaneli’nin yeni novellası Doğan Kitap etiketiyle raflardaki yerini aldı. Eserin tanıtım bülteniyse oldukça heyecan verici.

Gölgeler - Zülfü Livaneli
- Reklam -
- Reklam -

Geçen günlerde Zülfü Livaneli’nin Kardeşimin Hikâyesi adlı romanının çalındığının haberini yapmıştık. Utanç dolu bu haberin ardından yazardan yepyeni bir kitap havadisini veriyoruz. Umuyoruz ki bu tür emek hırsızlıklarının sonu gelir ve biz de özgün eserlerin haberlerini daha sık yaparız.

Sinema, müzik ve edebiyat gibi çok farklı alanlarda başarılı bir kariyere sahip olan Livaneli’nin “Gölgeler” adlı uzun öykü türündeki yeni kitabının tanıtım bülteni aşağıdaki gibi.

Gölgeler – Zülfü Livaneli | Arka Kapak Tanıtımı

Zülfü Livaneli’den İstanbul’a ve onun yazarlarına, şairlerine saygı duruşu: Gölgeler

- Reklam -

Karanlığın bütün gölgeleri yuttuğu bir İstanbul akşamı. Bütün sesler susmuş. Yalnızca gelip geçenlerin görmediği, duymadığı Gölgeler’in sesleri yankılanıyor sokaklarda. Son bir kez söylenen şarkı gibi, son bir kez yazılan şiir gibi, “son bakışta aşk”ta dile gelen sevda sözleri gibi… Gölgeler konuşuyorlar karanlıkta…

Fatih Sultan Mehmed, Mustafa Kemal Atatürk, Halide Edip Adıvar, Reşat Nuri Güntekin, Nâzım Hikmet, Yahya Kemal, Sabahattin Ali, Orhan Kemal, Yaşar Kemal, Kemal Tahir, Orhan Veli, Ülkü Tamer, Ece Ayhan, Cemal Süreya ve Attilâ İlhan’ın gölgeleri…

- Reklam -

Şiirin tapınağı önünde vecd halinde bekliyor İstanbul, ona yeniden hayat verecek son kelimeyi…

Doğan Kitap etiketiyle çıkan roman okurlarını bekliyor.

Uygar Özdemir

Sanat tarihi, Türk mitolojisi ve fantastik edebiyat meraklısı; sıklıkla okur, çizer, yazar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

9 secki kr

Seçkide 9. Yıl: “Oncle Cauchemére Öyküleri”

Usta ve Margarita İncelemesi - Mihail Bulgakov

Usta ve Margarita: Çünkü El Yazmaları Yanmaz