in

Ege Görgün’ün Kitabı “Ters Ninja” Bizlerle

Ege Görgün’ün popüler kültüre dair yazılarından oluşan “Ters Ninja” adlı kitabı, Karakarga Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

ters ninja ege gorgun
- Reklam -
- Reklam -

Biraz popüler kültür hakkında okumaya ne dersiniz? Ege Görgün‘ün bu konuda oldukça geniş bir yelpazeyi ele alan kitabı “Ters Ninja” okurlarını bekliyor!

Özellikle sinema ve çizgi roman eleştirmenliğiyle tanınan Görgün, daha önce futboldan korku öykülerine kadar çeşitli konulardaki kitaplarıyla adını duyurmuştu. Yazarın beşinci kitabı olan Ters Ninja ise Görgün’ün on yıla yakın süredir başında bulunduğu, aynı adı taşıyan internet sitesinden derlenen yazılarından oluşuyor. Kitap, sinema kültüründen alınan ilginç adıyla da dikkat çekiyor.

- Reklam -

Tanıtım bültenine birlikte göz atalım:
ters ninjaÖzellikle aksiyon filmlerinde bir kahraman 100 kişiyi 2 dakikada, 1 kişiyi ortalama 4 dakika içerisinde dövebilmektedir. Bu senaryo klişesine Ters Ninja Kanunu denir.

- Reklam -

Uzun yıllardır sinema ve çizgi roman kültürü başta olmak üzere fantastik kurgu kitapları, müzik ve futbol hakkında yazdıklarıyla tanınan Ege Görgün, yazılarından özel bir seçki hazırladı. Unkapanı’ndan Hiroşima’ya, Yeşilçam’dan Hollywood’a kadar popüler kültür hakkında pek çok şey bu kitapta bir araya geldi.
256 sayfadan oluşan eser, Karakarga Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı bile. Keyifli okumalar dileriz.

Elif Laçin Aytaç

98, İstanbul. Küçükken Harry Potter sayesinde fantastik edebiyata giriş yaptım ve daha sonra hayal gücü içerikli her şey hayatımın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bunun yanısıra animasyonun her türlüsünü, özellikle bilgisayar animasyonunu çok seviyorum. İflah olmaz bir Disney ve Pixar hayranıyım. Boş vakitlerimde Fleet Foxes dinleyip hayal kuruyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kutuphaneclik dosya

Kütüphanecilik: Bir Zamanların Tehlikeli Mesleği

gezegen 8 ust

Argos’taki Kanopus Arşivleri Döndüncü Kez Açılıyor