in ,

Esrarengiz Hikâyeler Sitesi Spekülatif Kurgu Yazarlarını Bekliyor!

Bilimkurgu, fantastik, dedektiflik, korku gibi türlerde kalem oynatıyor ancak hikâyelerinizi paylaşacak bir platform bulamıyor musunuz? Esrarengiz Hikâyeler sizin için burada!

esrarengiz hikayeler
- Reklam -
- Reklam -

Aşkın Güngör, Kayıp Rıhtım’da vakit geçiren birisi için tanıdık bir isim. Edebiyat dünyamıza yazar, yayıncı ve editör kimliğiyle 1990 yılından beri hizmet veren Güngör, şimdiyse yeni bir projeyle karşımızda: Esrarengiz Hikâyeler!

Yayın piyasasına girmek için fırsat arayan yazar adaylarıyla profesyonel yazarların aynı platformda bir araya gelebilmesi amacıyla kurulan Esrarengiz Hikâyeler internet sitesi, şimdiden pek çok şahane öyküye ev sahipliği yapmaya başladı bile!

Bilimkurgu, fantastik, dedektiflik, korku gibi edebiyat türlerinin geniş kitlelere erişmesine katkı sağlamak isteyen site, ferah tasarımı ve okuyucu dostu tarzıyla da dikkat çekiyor.

- Reklam -

Aşkın Güngör, “Esrarengiz Hikâyeler”i kurma niyetini işte şöyle açıklıyor:

“Türk hikâyeciliğinin hayal gücüyle buluşmasının önemine inanıyoruz. Yayın dünyasında kendini gösterme fırsatı bulamamış yetenekli kalemlerin, profesyonel yazarlarla aynı platformda olmasını hayal ediyoruz. Bilimkurgu, fantastik, dedektiflik, korku gibi edebiyat türlerinin geniş kitlelere erişmesine katkı sağlamak amacındayız. Sitemizde bu gerekçelerle yer verdiğimiz hikâyelerin yoğunluğu an itibariyle yandaki gibidir.”

- Reklam -

Hikâyelerinizin sitede yer alması için onay sözleşmesini indirip öykünüzle birlikte [email protected] adresine göndermeniz gerekiyor. Kontrol edilen öyküler yayına uygun bulursa editöryal bir işlemden geçip e-yayına hazır bir formata dönüştürülecek.

Çiçeği burnunda Esrarengiz Hikâyeler daha şimdiden 13 yazar ve 26 hikâyeye ulaştı bile. Görünen o ki sitedeki metinler her geçen gün artmaya devam edecek.

Gelişmeleri heyecanla takip ediyoruz!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Daha bir arada olmayı beceremiyoruz, hiç gerek yok. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, hiç gereği yok. Kayıp Rıhtım ın aylık öykü seckisine katılırım daha iyi, kendi adıma tabi.

  2. Avatar for magrathea magrathea dedi ki:

    Hikayelerin önce bir onay aşamasından geçmesi bu platformun bir “wattpad” e dönüşmesini önler umarım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Naruto Odel Odası

Naruto Temalı Bir Otel Odasında Kalmaya Ne Dersiniz?

Stranger Things

Stranger Things 3’ün Çok Konuşulan Sahnesini Senaryosu Eşliğinde İzleyin!