in

11. Ankara Kitap Fuarı Başladı!

Eylül Fuarcılık tarafından düzenlenen geleneksel Ankara Kitap Fuarı’nın kapıları bir kez daha kitapseverler için açılıyor.

ankara kitap fuarı 11
- Reklam -
- Reklam -

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium‘da düzenlenen fuar 6-15 Ocak tarihleri boyunca 10:00-20:00 saatleri arasında kitapseverler tarafından ziyaret edilebilecek. 250 yayınevinin yer aldığı fuarda 300’den fazla imza ve konferans etkinliği gerçekleştirilecek. Fuarın bu seneki konuk ülkesi Kazakistan, onur yazarları ise ünlü polisiye yazarı Ahmet Ümit ile Rus yazar ve şair Mihail Sinelnikov olarak belirlenmiş.

Fuarda yayınevlerinin yanı sıra birçok sahaf da stant açacak. Katılacak yazarlara bir göz attığımızda da Miyase Sertbarut, Nazlı Eray, Ercan Kesal, Ahmet Ümit, Orkun Uçar, Emrah Serbes, Gökdemir İhsan, Murathan Mungan gibi önemli isimler dikkat çekiyor.

Fuara katılan yayınevleri ve sahafların listesine ve fuarda gerçekleşecek olan etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -
- Reklam -

ankara kitap fuarı 11

Burak Mermer

1993’te Sivas'ta doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, ODTÜ Bilim ve Teknoloji Politikası Çalışmaları'nda yüksek lisans öğrencisi. Edebiyatı, sinemayı ve bilgisayar oyunlarını çok sever. Hayatın anlamının Radiohead şarkılarında gizli olduğuna inanmakta, başka dünyalara duyduğu tutku sayesinde yaşamayı sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

yabani 8 banner

Yabani Dergi Sekizinci Sayısıyla Raflarda

Trendsetter İstanbul

Trendsetter İstanbul’un Yeni Sayısındaki Fantastik Edebiyat Dosyasına Göz Atmadan Geçmeyin!