in

3. İzmir Çakabey Kitap Günleri Başladı

16-25 Mart tarihleri arasında Alsancak Garı’nda gerçekleştirilecek olan Çakabey Kitap Günleri kapılarını bugün açtı.

cakabey kitap gunleri ust
- Reklam -

İzmir’in Çaka Bey tarafından fethinin yıldönümünü kutlamak için Türk Tarih Kurumu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çakabey Kitap Günleri bugün itibariyle kapılarını ziyaretçilere açtı. Daha önce Konak’ta ve İzmir Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen etkinliğin bu seneki adresi Tarihi Alsancak Tren Garı oldu. İstanbul’daki Haydarpaşa Garı etkinliklerinin o güzel atmosferi düşünüldüğünde bu seçim biz kitapseverleri ayrı bir mutlu etti doğrusu…

16-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte birçok yayınevi ve sahafın yanı sıra ünlü yazarlar da kitapseverlerle buluşmak için orada olacak. Aralarında Alfa, April, Altın, Aylak Adam, Bilgi, Can, Delidolu, Doğan Kitap, Epsilon, Everest, Gerekli Şeyler, Hep Kitap, İş Bankası, İthaki, Karakarga, Kolektif Kitap, Pegasus ve Tudem gibi yayınevlerinin bulunduğu katılımcı listesine sitesinden bakabilirsiniz.

İmza günü düzenleyecek yazarların arasındaysa Algan Sezgintüredi, Ali Lidar, Bilal Sami Gökdemir, Bülent Ortaçgil, Bülent Üstün, Gani Müjde, Habib Bektaş, Hanzade Servi, İlber Ortaylı, Kerem Işık, Murat Menteş, Nasuh Mahruki, Rukiye Türeyen ve Saygın Ersin var.

- Reklam -

Ayrıca her sene olduğu gibi etkinliğe ücretsiz konserler de eşlik ediyor. Bu yıl sahne alacak isimlerse Manga (16 Mart, 19.00), İsmail Altunsaray (20 Mart, 19.00) ve Moğollar (25 Mart, 19.00).

- Reklam -

Çakabey Kitap Günleri fuarını 16-25 Mart tarihleri arasında, her gün 11.00-20.00 saatlerinde ziyaret edebilirsiniz. İyi fuarlar.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Asli_Dagli Asli_Dagli dedi ki:

    Umarim bu etkinlik Alsancak Gari’nda kalici olur:)

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Alsancak Garı ortam olarak cidden güzel. Haydarpaşa Garı etkinliklerine gidemediğime üzülüyordum, İzmir için güzel oldu bu. Umarım kalıcı olur.

    Bu senekine de gidesim var aslında ama şu sağlık sorunlarını atlatamadık bir. Kısmet, bakalım…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

susam sokagi sinema filmi

Susam Sokağı Filmi 2021’de Bizlerle!

the flash ezra miller kapak

Ezra Miller Oynayacağı The Flash Filminin Senaryosunu Yazıyor