in

5. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor!

CNR Kitap Fuarı, 10-18 Mart tarihleri arasında 5. kez edebiyatseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.

5. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı
- Reklam -

Okurların yılın en sevdiği dönemleri olan kitap fuarlarından birisi daha kapımızda. 20 ülkeden 350 yayınevinin katılacağı CNR Kitap Fuarı, 10 Mart tarihinden itibaren CNREXPO Yeşilköy’de başlayacak.

Fuar bu yıl ziyaretçilerine “OKU” temasıyla sesleniyor ve “Çünkü Okumuyoruz. Kitap okumak ihtiyaç listemizde 235’inci sırada, kitap okumaya günde sadece 1 dakika ayırıyoruz,” diyor.

İskender Pala, Selahattin Yusuf gibi edebiyatımızın değerli yazarları ve sağlık dünyamızın önemli ismi Profesör Doktor Canan Karatay’ın katılacağı fuarın bu yılki onur yazarı “Yaşasın Ölüm!” “Batı’ya Yön Veren Metinler” gibi eserlerin sahibesi usta yazar Alev Alatlı olacak.

- Reklam -

Ülkemizden irili ufaklı yüzlerce yayınevinin katılacağı fuarda yabancı ülkelerden 108 yayınevi de okurlarını bekleyecek.

- Reklam -

Fuarla ilgili daha fazla ayrıntıya, etkinlik ve katılımcı listelerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. Bir kez daha fuarın 10-18 Mart arasında kapılarını bütün kitap aşıklarına açacağını belirterek, şimdiden bol edebiyatlı bir fuar diliyoruz.

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

goodkind shroud of eternity

Terry Goodkind Bu Defa da Kapağı “Seksist” Olduğu İçin Beğenmediğini İddia Etti

tanpinarin sakli dunyasi ust

Karşınızda “Tanpınar’ın Saklı Dünyası”