in

7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı Başlıyor

İstanbul’un en ilgi gören fuar etkinliklerinden CNR Kitap Fuarı, kapılarını 7. kez kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.

CNR Kitap Fuarı
- Reklam -
- Reklam -

TÜYAP Kitap Fuarı’ndan sonra İstanbul’un en ilgi gören fuar etkinliklerinden CNR Kitap Fuarı, kapılarını 7. kez kitap severlere açmaya hazırlanıyor.

7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 300’ün üzerinde yayınevini yüz binlerce okurla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yıl “Keşfet” temalı organize edilen fuarın onur konuğu ise polisiye romanların usta kalemi Ahmet Ümit olacak.

Kitaba dair keşfedilmeyi bekleyen her şeyin 8-16 Şubat 2020 tarihleri arasında sergileneceği CNR Kitap Fuarı, kolay ulaşımı, fuara özel indirimleri, sürpriz etkinlikleri ile 500 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayacak.

- Reklam -

CNR Kitap Fuarı’nda okuyucuları çeşitli sürprizler de bekliyor. Konferans, seminer, kitap tanıtımı, söyleşi, çocuk etkinliği ve dinletiler gibi kültür etkinliklerinin düzenleneceği fuar CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek.

7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı Başlıyor

7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı’nın onur konuğu sevilen yazar Ahmet Ümit oldu

Başkomser Nevzat karakterinin yaratıcısı, polisiye romanların sevilen yazarı Ahmet Ümit, fuarın onur konuğu olarak belirlendi. 500 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi beklenen fuarda okuyucularıyla buluşacak.

- Reklam -

Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan son çıkan kitabı ‘Aşkımız Eski Bir Roman’ ile en çok okunanlar listesine yine ilk sıralardan giren usta yazar Ahmet Ümit, fuar sırasında hem kitaplarını imzalayacak hem de söyleşilere katılacak.

9 gün boyunca 350’nin üzerinde etkinlik ve 600’den fazla imza gününün gerçekleşeceği fuar 25 bin metrekarelik alanda organize edilecek. Her yıl fuarı toplu olarak ziyaret eden binlerce öğrenci ilgi alanlarına göre seçtikleri kitapları özel indirimlerle alabilecek.

Fuarla ilgili daha ayrıntılı bilgi için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Fuara ulaşım bilgisi için de buraya tıklayabilirsiniz. Hangi yazarların imza günü olduğu bilgisine de buradan göz atabilirsiniz. Son olarak her yıl ücretsiz olarak giriş yapabileceğiniz etkinliğin bu yıl girişlerinin ücretli olduğunu da belirtelim. Biletleri online olarak internet sitesi üzerinden almanız mümkün.

7. kez düzenlenen CNR Kitap Fuarı’na Kayıp Rıhtım okurları arasında gidecekler var mı? Kitap listelerinizi hazırladınız mı? Tartışmaları Kayıp Rıhtım Forum üzerinden yapabilirsiniz.


* Dede Korkut Destanı Salur Kazan’ın Yedi Başlı Ejderhayı Öldürmesi’ne Ne Kadar Hakimsiniz?

* Peri: Ağzı Olmayan Kız Filmi Ertelendi, Karara Tepki Büyüyor!

* 52. SİYAD Türkiye Sineması Ödülleri Adayları Açıklandı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Fuara iki kez gittim ve fuar alanı yüzde elli küçülmüş. Daha önce fuara katılan yayınevlerinden çoğu katılmamış. İlk ve orta okul öğrencileri de gittikten sonra fuarda doğru dürüst insan kalmıyor. Bomboş… İndirimler kötü, fuar tatsız… İlanda görülen fotoğrafın onda biri yok. Geçen yıl içeri girmek bir mesele, yürümek ayrı meseleydi. Şimdi elinizi kolunuzu sallayarak yürüyorsunuz. Uzun uzun sohbetler ediyorsunuz. Kimse doğru dürüst kitap almıyor. Özellikle bazı yayınevleri neden gelmiş anlamadım. Yüzde 10 indirimle fuara masraf etmek bana çok saçma geliyor zaten bir kişi bile standın çevresinde yok. Bu şekilde devam ederse fuarlar da yalan olacak gibi.

  2. Avatar for Voldemort Voldemort dedi ki:

    Ben gitmeyi düşünüyordum da eğer böyleyse hiç yorulmayayım. Üsküdar’da da fuar vardı sanırım oraya gittiniz mi?

  3. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Üsküdar’a gitme şansım yok maalesef. Hem bana çok uzak hem de vaktim yok. Çoğu yayınevi yok zaten. Kısa bilgiler vereyim:

    Ayrıntı %10
    İthaki, Yabancı %20-25 (hangisiydi emin değilim) , 500 lira üstüne %35
    Alfa, Everest %30
    Tudem, Delidolu %25, toplu alımlarda daha fazla indirim alınabiliyor.
    İş bankası %20
    Yky %20
    Pegasus n11 indirimleri geçerli
    Kırmızı Kedi, Çınar %25 (Çoğu yeni kitap yok)

    Metis, Maya, Siren, Ötüken, Doğu-Batı, Akılçelen, Hep, JBC, İndigo, Domingo, Yordam, Timaş, Monokl, İletişim vs. fuarda yer almıyor.

    Panama, Koridor gibi yayınlar başka satıcılar altında yer alıyor ve kısıtlı kitap var.

    Diğer bir genel izlenim de maalesef kitapların karton kapakları neredeyse bütün yayınevlerinde kalite düşüşü yaşamış. Kapaklar yamuluyor ve bombe yapıyor. Hatta ve hatta sayfalar da çok fazla incelmiş. Her yayınevinin kitaplarına baktım ve inceledim ama durum hiç mutlu edici değil…

  4. Avatar for Voldemort Voldemort dedi ki:

    Ayrıntının oranı komediymiş :slight_smile:
    Ben de gitmeyeyim o zaman. Daha ziyade gezmek için gidecektim ama kalabalık da değil diyorsunuz. Yorulmaya değmez. Teşekkürler.

  5. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Çoğu yayınevinin fuarda yetkilileri yok. Temsilciler veya aracılar eşliğinde katılmışlar. İndirimlerde esneme olmuyor bu sebeple.

    Sel Yayınları çoğu kitabın devamı yok veya gelmeyecek dedi. Şöyle bir bakınca elinde bir şey kalmayacak gibi bir his oluşuyor.

    Açıkçası ben arkadaşlarla vakit geçirmek ve Tudem-Delidolu ikilisi için gittim. O açıdan epey memnun kaldım.

    Eskiden fuar alanında Starbucks, Simit Dünyası vs. filan da olurdu. Bunlar da gitmiş. Derme çatma okul kantini gibi bir şey koymuşlar. Yeme içme de tam bir sefalet…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Altered Carbon 2. Sezon

Altered Carbon 2. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Orhan Kemal

Orhan Kemal’in Evi Yıkılmanın Eşiğinde