in ,

Çukurova 13. Kitap Fuarı Kapılarını Açıyor

Yeni yılın ilk kitap fuarı Adana’da başlıyor. Çukurova 13. Kitap Fuarı programı, tarihleri ve diğer tüm detaylar haberimizde.

Çukurova 13. Kitap Fuarı
- Reklam -

2020 yılının ilk kitap fuarı hızla yaklaşıyor. TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğince hazırlanan Çukurova 13. Kitap Fuarı 4 Ocak 2020 itibarıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Adana’nın merakla beklenen TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı; her sene olduğu gibi TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Fuar işbirlikçileri arasında Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çufaş Çukurova Fuarcılık A.Ş. de yer alıyor.

- Reklam -

Çukurova 13. Kitap Fuarı, 300 Yayıneviyle Kapılarını Açıyor

300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleştirilecek fuarda; paneller, söyleşiler, atölye çalışmaları, çocuklar için özel etkinlikler dahil toplamda 70 kültür etkinliği ve imza günü yer bulacak.

Çukurova Kitap Fuarı konuk listesinde bulunan bazı yazar, şair ve bilim insanı şu şekilde sıralanıyor: Gülten Dayıoğlu, Hasan Ali Toptaş, Ercan Kesal, Feyza Hepçilingirler, Arif Keskiner, Ayşe Kulin, Ahmet Ümit, Canan Tan, Altan Öymen, İpek Ongun, Atilla Yeşilada, Enver Aysever, Ahmet Telli, Mine Söğüt, Adnan Özyalçıner, Mavisel Yener, Nebil Özgentürk, Tülin Kozikoğlu, Aydın Ilgaz, Sevil Atasoy, Sima Özkan, Şükrü Erbaş, Yavuz Bahadıroğlu, Nazlı Çevik Azazi, Saygı Öztürk, Behiç Ak, Aytül Akal, Doğu Yücel, Mete Yarar, Judith Malika Liberman, Sinan Yağmur, Kahraman Tazeoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, Esin Pervane, Zafer Algöz, Can Yılmaz.

13 cukurova kitap fuari fotogri 1

- Reklam -

Çukurova 13. Kitap Fuarı, girişleri bu yıl da ücretsiz olacağını duyururken fuarın her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olduğunu da ekliyor. Fuarın kapanış günü ise bu saat 19.00 olarak belirlenmiş.

4 Ocak – 12 Ocak 2020 tarihleri arasında ziyaretçileri kabul edecek kitap fuarının açık adresi şu şekilde: TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi Kurttepe Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı No:242 Çukurova / ADANA.

Fuara dair paneller, imza günleri ve diğer etkinlikler hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. Fuar hakkındaki son gelişmeler için ise şuraya göz atmanız mümkün.

Peki siz TÜYAP Çukurova 13. Kitap Fuarı’nı ziyaret etmeyi düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Horus’un Gözü: Antik Mısır Sembolleri

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fortknoxt fortknoxt dedi ki:

    Benim iple çektiğim fuar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Behzat Ç. Hayalet

Behzat Ç. Dizisinin Hayalet’inden Sitem Dolu Paylaşım

Thomas Hardy

Thomas Hardy Romanlarında Ataerkil Kader Algısı