in

Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı Başlıyor!

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile hazırlanan Doğu Anadolu 2. Erzurum Kitap Fuarı başlıyor.

erzurum kitap fuari 2
- Reklam -
- Reklam -

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin değerli katkıları ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı; 27 Nisan-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında TÜYAP Erzurum – Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu yıl 135 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan Erzurum Kitap Fuarı; söyleşi, panel ve çocuk etkinliklerinden oluşan 40 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacaktır.

Aralarında Metin Celal, Haydar Ergülen, Hidayet Karakuş, Ömer Erdem, İsmail Saymaz,  Ercan Karakaş, Ertan Aksoy, Gülsevin Kıral, Necati Güngör, Aslı Tohumcu, Hicabi Demirci, İlkin Başar Özal, Gri Koç, Emre Gül, Koray Yersüren, Seval Şahin, Didem Ardalı Büyükarman, Ayla Duru Karadağ, Sara Gürbüz Özeren, Erdal Güzel, Faruk Dilaver, Fatih Duman, Mesut Turan, İsmail Bingöl, Ömer Özden, Yavuz Bahadıroğlu ’nun da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

- Reklam -

Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı Çocuk ve Gençlik Etkinlikleri

Doğu Anadolu Erzurum 2. Kitap Fuarı, çocuk ve gençlere yönelik söyleşi, dinleti ve atölye çalışmalarından oluşan etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Söyleşilerde ve imza etkinliklerinde Gülsevin Kıral, Aslı Tohumcu, Necati Güngör, Hicabi Demirci, Gri Koç, Emre Gül, Koray Yersüren ve daha pek çok değerli çocuk ve gençlik kitapları yazarı okurlarıyla buluşacak.

- Reklam -

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı, her gün 10.30-20.00, kapanış günü olan 5 Mayıs tarihinde ise 10.30-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Fuarla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini sitesinden takip edebilirsiniz. Etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitesinin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yalan Oyunu - Ruth Ware

Kapkaranlık Ormanda’nın Yazarından Yeni Kitap: Yalan Oyunu

rami malek james bond 25

25. James Bond Filminin Kötü Adamı Belli Oldu: Rami Malek