in

Haydarpaşa Sahaf Festivali Başlıyor

Haydarpaşa Tren Garı, tekrar hizmete açılmadan önce kitapları son kez konuk ediyor.

haydarpasa sahaf festivali
- Reklam -
- Reklam -

2010 yılında çıkan yangının ardından çatısı büyük zarar gören ve 2012’den beri hizmete kapalı olsa da Kitap Günleri, Çay Festivali gibi birbirinden güzel etkinliklerle bizleri ağırlamaya devam eden 109 yaşındaki Haydarpaşa Tren Garı, yeniden açılmadan önce kitapları son kez konuk ediyor.

Kadıköy’ün ilk, Haydarpaşa’nın son sahaf etkinliği olma özelliği taşıyan Haydarpaşa Sahaf Festivali önümüzdeki hafta sonundan itibaren, 18 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kadıköy, Üsküdar ve Beyoğlu semtlerinden tam kırk sahaf on binlerce kitap, dergi, efemera, evrak, harita, imzalı kitaplar, nadir eserler ve birinci baskı kitaplarla gardaki yerini alacak.

Beyoğlu Sahaflar Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen festival her gün 11:00 – 21:00 saatleri arasında açık olacak. Tüm kitapseverler birinci peron, Haldun Taner Sokak’a davetli. Hiç beklemediğiniz sürprizlerle ve uzun zamandır arayıp bulamadığınız kitaplarla karşılaşmanız dileğiyle…

- Reklam -
- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

tefrika romanlar geri donuyor ust

Bir Devrin Geleneği Tefrika Romanlar Geri Dönüyor!

bir kustan oburune ust

Atölye Dizisine Yeni Bir Kitap Daha Katıldı: “Bir Kuştan Öbürüne”