in

İthaki Akademi Çocuk Festivali Başlıyor

Yabancı Yayınları ve İthaki Yayınları ortaklığıyla düzenlenen; çocuklarda yaratıcı süreçleri geliştirmeyi, edebiyat ve sanatla tanıştırmayı hedefleyen İthaki Akademi Çocuk Festivali başlıyor.

İthaki Akademi Çocuk Festivali
- Reklam -
- Reklam -

İthaki Akademi, etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Yabancı Yayınları ve İthaki Yayınları tarafından, 5-12 yaş arasındaki çocuklar için sanat ve edebiyat ile dolu atölyelerden oluşan İthaki Akademi Çocuk Festivali düzenlenecek.

Mitolojik Yolculuk Atölyesi’nde Odysseus’un İthaka’ya yolculuğu resim ve video ile yorumlanacak; Yazar Çocuklar Kulübü’nde çocuklar kendi “kahramanlarını” tasarlayacaklar; Özgür Abi ile Masal Atölyesi ile farklı diyarlara dalacaklar.

Animasyon Atölyesi’nde, karakterlerini üç boyutlu hale getirip hikayelerini anlatacaklar; Karikatür Atölyesi’nde eleştirel şekilde mizah öğretmelerine odaklanılacak; Misket Atölyesi ile el becerileri geliştirmelerine bağlı olarak oyuncak yapacaklar. Katılımcılarını bekleyen etkinliğin tüm programıysa şu şekilde:

- Reklam -

Atölye Programında yer alacak konu ve konuklar:

Mitolojik Yolculuk Atölyesi – Deniz Soruklu Evren

Karikatür Atölyesi – Sibel Bozkurt

Yaratıcı Masal Atölyesi: Bir Yokmuş Bir Varmış – Gökçe Okay

Stop Motion Animasyon Atölyesi – Deniz Öcal

- Reklam -

Yazar Çocuklar Kulübü ‘‘Çocuklar kahramanlarını yazıyor.’’- Seran Demiral

Özgür Abi ile Masal Atölyesi – Özgür Özgülgün

Misket Parkuru Atölyesi – Gökçe Okay

Drama ve Düşünce Becerileri : Oyun Atölyesi – Özgür Özgülgün

İthaki Akademi’de gerçekleştirilecek olan festival, katılımcılarına 21 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında açık olacak. Eğer etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi almak isterseniz, festivalin sayfasına uğrayabilirsiniz!

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

The Man from Earth Holocene Torrent

“The Man from Earth: Holocene” Filmi, Yapımcıları Tarafından Torrent’e Yüklendi!

yalnizlik bakanligi murat mentes

Murat Menteş’in Meşhur “Gönül İşleri Bakanlığı” Bir Nevi Gerçek Oldu!