in

Kadıköy Sahaf Günleri Çok Yakında Başlıyor

Özlenen Kadıköy Sahaf Günleri, “KADFEST Uluslararası Kadıköy Festivali” kapsamında geri dönüyor. Festivalin tarihi ve programı açıklandı!

Kadıkoy Sahaf Gunleri
- Reklam -
- Reklam -

İstanbul’daki okurlarımız için heyecan verici bir haberimiz var! Geçtiğimiz sene Kadıköy 1. Sahaf Günleri adıyla düzenlenen ve büyük ilgi gören festivalin ardından, bu sene çok daha kapsamlı ve doyurucu bir festival bizleri bekliyor. Etkinliğin tarihleri ve programı ise nihayet belli oldu.

Kadıköy’ün ilk uluslararası sahaf festivaline hazır olun!

Kadıköy Belediyesi, “KADFEST Uluslararası Kadıköy Festivali”ni hayata geçiriyor. Festival, geniş yelpazedeki sanat etkinlerinin ve farklı disiplinlerin bir araya gelmesiyle Kadıköy’e yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Film, Sahaf, Çizgi ve Caz festivallerinin ilk kez bir araya getiriyor.

- Reklam -

Çizgi ve Sahaf Günleri, Kadıköy’ün Moda semtinde bulunan İstanbul Kadıköy Lisesi ve Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçelerinde gerçekleşecek. Festivale toplamda 40 sahafın katılması bekleniyor.

Festivalde Avusturya’nın ünlü Kunst Karikatür Müzesi yöneticisi Gottfried Gusenbauer, gazeteci ve çizgi roman uzmanı Didier Pasamonik, kartpostal koleksiyoncusu Sarkis Karamanuk ile Kahire ve Bulak baskıları kitap koleksiyoncusu Aly Abdelwahab Elsayed gibi sanatçılar yer alacak.

Bunların yanı sıra festivalde ikinci el kitapseverler ve koleksiyoncular için mezatlar düzenlenecek. Kadıköy Belediyesi’ne bağlı kültür merkezleri Barış Manço Kültür Merkezi (BMKM), Barış Manço Müze Evi, Yeldeğirmeni Sanat Merkezi, Karikatür Evi, Gençlik Sanat Merkezi’nin yanı sıra Bayan Yanı gibi Kadıköy’deki özel mekanlar da hafta boyunca festival kapsamındaki sergilere ev sahipliği yapacak.

Sahaf Günleri’ni düzenleyenlerden Ümit Nar’ın, “Listeli Kitap Mezatı”nda çıkacak “her şey”in dökümünü hazırladığını duyurduğu Tweet zinciri ise hemen aşağıda:

- Reklam -


Yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones

Game of Thrones Finalinde Çok Konuşulan Drogon Sahnesinde İşler Pek de ‘Öyle’ Değilmiş

julius caesar philip freeman ust

Gizemli Kişiliği ve Çelişkileriyle “Iulius Caesar”ın Hayatına Ortak Olmaya Hazırlanın