in

M.K. Perker ile Çizgi Atölyesi Sizlerle!

İthaki Akademi’nin birbiri ardına düzenlediği atölyeler M.K. Perker’in yönetiminde “Çizgi Atölyesi” ile devam ediyor.

mk perker atolye
- Reklam -
- Reklam -

İthaki Yayınları geçtiğimiz sene her yaş grubuna hitap eden edebiyat, sinema, tiyatro, resim, müzik, felsefe vs. gibi konularda seminer, söyleşi ve atölyeler düzenlemeye başlamıştı. Hem yazar ve okur olarak daha interaktif bir etkileşim sağlarken hem de küçük okurlara ve okuyucu adaylarına daha iyi ve sağlam bir okuryazarlık için fırsat sunuyor ve küçükleri de bu dünyanın içine eğlenceli yollarla davet etmeyi ihmal etmiyor. Kah Nil Sakman’la feminist okumalar açısından içi doldurulan kadın kavramı üzerine atölyeler kah minikler için resim ve okuma atölyeleri kah yayınevinin son zamanlarda ağırlık vermeye başladığı futbol ağırlıklı atölyeler…

Bizim haberini duyurmak istediğimiz atölye ise M.K. Perker’in öncülüğünde düzenlenen “Çizgi Atölyesi içerisinde çizim teknikleri, incelikleri, illüstrasyon, tip yaratma ve öykü kurgulama konularını geliştirmeyi hedefleyenler için,” mottosuyla ilgilenenleri bekleyen çizgi atölyesi. ABD’de DC Comics ve Vertigo gibi çizgi roman yayınevlerine de çizimler yapan çizer, karikatürist, ilüstratör Perker 17 Şubat’ta başlayıp 24 Mart’a kadar sadece cumartesi günleri toplanacak olan atölyelerde çizgiye hevesi olanlara ayak izini bıraktığı yerlerden ilerleme fırsatı sunacak.

KaraKarga Yayınevi’nin kurucularından olan ayrıca genel yayın yönetmenliğini de üstlenen ve Ece adlı bir çizgi roman karakterinin de yaratıcısı olan Perker’in yaratıcı çizerlik için düzenelenen atölyelerden yararlanmak isteyenler için bilgiler için yayınevinin verdiği bilgiler şu şekilde:
Program ücreti: 1600 TL + KDV    (KDV Oranı %18’dir.)

- Reklam -

Program ücretini banka havalesi, EFT ya da Kredi Kartı ile yapabilirsiniz.  Kredi kartı ödeme seçenekleri için lütfen 0216 348 64 55 ya da 0533 064 01 01 numaralı telefondan iletişime geçiniz.

İthaki Akademi Banka Bilgileri:

Penguen Kitap Kaset Basım Yay. Paz. Tic. Ltd. Şti.

GARANTİ BANKASI KADIKÖY ŞUBESİ ŞUBE KODU 088 – 6293203

TR89 0006 2000 0880 0006 2932 03

- Reklam -

Penguen Kitap Kaset Basım Yay. Paz. Tic. Ltd. Şti.

İŞ BANKASI KADIKÖY ŞUBESİ ŞUBE KODU 1187 – 1402697

TR15 0006 4000 0011 1871 4026 97

*Yapacağınız ödemelerde katılımcının adı ve soyadı yer almalıdır. Ayrıca mutlaka katılacağınız eğitimin ismini belirtmeniz gerekmektedir.

**Dekontu mail olarak [email protected] adresine görmenizi rica ederiz.
Program ücretinin KDV dahil yaklaşık 1900 TL olduğu atölyenin detaylı katılım bilgileri için sitelerine tıklayabilirsiniz.

Seray Soysal

Okumayı ve yazmayı öğrendiğimden beri bir şeyler yazıyorum. Daha çok da okuyorum. Sosyoloji okuduğum için inceleme alanım bu dünyanın insanları olsa da ilgi alanım başka dünyalar olduğu için artık MSGSÜ Felsefe Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Bir Bellatrix, Auri kadar olmasa da ben de pek buralardan sayılmam zaten.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    Perker’i yıllardır takip ediyorum. İşleri gerçekten çok başarılı, önemsenmesi gereken bir sanatçı. Özellikle Karakarga atılımıyla değeri iyice arttı. Eminim çizime gönül verenler için de harika bir atölye olacaktır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tilsimi kudret ust

Tılsım-ı Kudret: Lanetlerle Örülü Gizem Yolculuğu

Yeni Hayat - Dante Alighieri

İtalyan Şair Dante Alighieri’nin Şiir Kitabı “Yeni Hayat” Bizlerle