in , , ,

Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor: Instagram Canlı Yayınları Başlıyor

Yazarlarımızdan Orçun Can’ın sunumuyla “Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor” başlıyor. Instagram üzerinden canlı yayınlanacak programda her hafta 1 yeni bölüm sizi bekliyor.

"Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor" Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Kayıp Rıhtım Instagram hesabında yeni bir program başlıyor! Yazarlarımızdan Orçun Can’ın sunumuyla “Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor” adlı programda edebiyattan çizgi romana, sinemadan televizyona kadar birçok farklı sektörden isimlerle canlı yayında söyleşileri gerçekleştireceğiz.

Dünyayı etkisi altına alan yeni Koronavirüs pandemisi nedeniyle zamanımızı daha çok evlerimizde geçirdiğimiz şu günlerde; Kayıp Rıhtım platformu olarak sizlere izlenecek filmler ve okunacak kitaplar gibi birçok liste hazırladık. Üstelik bu listelere yenileri de kısa sürede eklenecek. Ancak bununla birlikte daha etkileşime açık etkinlikler de yapmak istedik. Bu kapsamda Instagram hesabımız (@KayipRihtim) üzerinden canlı yayınlarla hem sizlere ulaşmanın, hem de beğendiğimiz, takip ettiğimiz isimleri sizlere ulaştırmanın güzel bir yol olacağını düşündük.

Alanında tanınan birçok isimle, yazarlarımızdan Orçun Can’ın moderatörlüğünde yapılacak söyleşilerde; edebiyattan sinemaya, dizi sektöründen yayıncılığın şu an seyrettiği durumlara kadar birçok konuda keyifli sohbetler gerçekleştireceğiz. Instagram’dan canlı yayınla vereceğimiz bu söyleşiler sonrasında YouTube kanalımızdan da ulaşılabilir olacak.

- Reklam -

Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor Programının İlk Konuğu Yekta Kopan

yekta kopan

Hem yazdığı kitaplarla hem birçok ikonik kahramana yaptığı seslendirmelerle hem de dijital ortamda yayınlanan Noktalı Virgül ile tanıdığımız Yekta Kopan; programın ilk konuğu olacak. Programın süresi yaklaşık bir saat olacak ve canlı yayına katılan okurlarımızın soruları da etkinlikte önemli rol oynayacak.

Peki Orçun Can’la Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor ne zaman başlıyor? Yekta Kopan’ın katılacağı ilk program 27 Nisan 2020 Pazartesi günü saat 21.30’da başlayacak. Her hafta pazartesi ve perşembe günleri 21.30’da gerçekleşecek programımızın ikinci konuğu ise; 30 Nisan Perşembe günü, Kalem Ajans kurucusu edebiyat ajanı Nermin Mollaoğlu olacak.

Kayıp Rıhtım Görüntülü Arıyor Konuklar

- Reklam -

Peki şu an için programa katılacağı belli olan isimler arasında başka kimler var? Yazdığı kitaplarla Kayıp Rıhtım okurlarının adını sıkça duyduğu Doğu Yücel’i 4 Mayıs Pazartesi günü saat 21.30’da konuk edeceğiz. Yaptığı çizimlerle dünya çapında pek çok çizgi roman okurunun tanıdığı Yıldıray Çınar, yine Rıhtım okurlarınca tanınan tarihçi ve yazar Mehmet Berk Yaltırık, ilk yerli fantastik edebiyat serisiyle tanıdığımız Barış Müstecaplıoğlu ve Hakan: Muhafız dizisinin yönetmenlerinden Umut Aral programa konuk olacak isimlerden bazıları.

Programın yeni konuklarını zamanı geldikçe duyurmaya devam edeceğiz. Sizler de Kayıp Rıhtım Forum üzerinden sorularınızı şimdiden hazırlayabilir ve bu başlık altına yazabilirsiniz. Ayrıca duyurularını yapacağımız programları canlı olarak izlemek için Kayıp Rıhtım Instagram hesabını, programın perde arkasını görmek için de Orçun Can’ın hesabını takip etmeyi unutmayın.

Şimdiden keyifli seyirler!

GÜNCELLEME: Yayınlarımıza konuk olan yeni isimleri sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz!

Orçun Can

Alanya’da doğdu. Uzun süre Ankara’da, bir süre de İstanbul'da yaşadı. Uluslararası İlişkiler ve Sinema-Televizyon alanlarında öğrenim gördü. Kitapları Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkıyor, öyküleri Kafasına Göre Dergi ve Kayıp Rıhtım’da yayımlanıyor. Şu an Londra’da yaşıyor; metrolara, çift satır aralığına, kablosuz teknolojiye ve kırmızıya ilgi duyuyor.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Hayırlı olsun bakalım

  2. Avatar for Wiarthe Wiarthe dedi ki:

    Kitap kulübünde olduğu gibi forumun tepesine kalıcı not olarak iliştirirseniz çok mutlu olurum, sürekli postu arayıp bakıyorum ne zaman olduğunu hatırlamak için.

    Instagram hesabım nihayet işe yarayacak. :smiley:

  3. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    İnstagram’ın yayın özelliği Covid-19 dönemi çok ön plana çıktı. Rıhtım olarak bu trendi takip etmemiz oldukça önemli. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Takipteyim. :slight_smile:

  4. Avatar for JrThoth JrThoth dedi ki:

    Youtube ne zaman yüklenir acaba kaçırdımda

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

BluTv Ercüment Çözer

BluTv Yeni Yapımlarını Duyurdu: Yeşilçam, Saygı, İnsanlar İkiye Ayrılır

One-Punch Man Sinema

One-Punch Man Sinemaya Uyarlanıyor