in ,

Poe’nun Meşhur Şiirini Neil Gaiman’dan Dinleyin

Worldbuilders’ın bağış toplama etkinliği için kamera karşısına geçen Neil Gaiman, Poe’nun meşhur şiiri Kuzgun’u (Raven) seslendirdi.

Neil Gaiman - Edgar Allan Poe "Raven" Şiiri
- Reklam -
- Reklam -

Kralkatili Güncesi serisi ile tanıdığımız yazar Patrick Rothfuss tarafından kurulan yardım kuruluşu Worldbuilders’ı belki duymuşsunuzdur. Afrika’daki yoksul köylere yardım eden ve bu yardımı nakit olarak değil tavuk, keçi veya arı kovanı gibi sürdürülebilir yöntemlerle yapan Worldbuilders, Rothfuss dışında pek çok ünlü yazardan da destek görüyor.

Her senenin sonuna doğru büyük bir bağış toplama kampanyası yürüten organizasyon, bu dönemde bağışçılarına çeşitli hediyeler de sunmayı ihmal etmiyor. Belirlenen çeşitli hedeflere ulaşıldıkça da yazarlar çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyor.

Toplam bağış miktarının 1,5 milyon doları geçmesiyle de, Neil Gaiman böyle bir şey yapmaya karar vermiş. Edgar Allan Poe’nun meşhur şiiri Kuzgun’u (Raven) seslendiren Gaiman, çektiği videoyu kendi Youtube hesabında paylaşmış.

- Reklam -
- Reklam -
YouTube video

Worldbuilders bağış toplama etkinlikleri hala devam ediyor. İsterseniz siz de buradan bağış yapabilir ve bağışçılar arasında yapılacak çekiliş sonucunda verilecek pek çok hediyeden birini kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Bu adam beni daha ne kadar kendisine imrendirecek?

  2. Avatar for estorn estorn dedi ki:

    Varlığı bile başlı başına imrenme sebebi değil mi?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mass Effect: Entrika

Mass Effect: Entrika Çıktı

Oathbringer type comp800

Brandon Sanderson Fırtınaışığı Arşivi’nin Yeni Kitabını Tamamladı!