in ,

Pop Figürler Şimdi Canlı Yayında!

En sevilen karakterlerin pop figürleri, 3 gün boyunca canlı yayında satışta. Marvel ve DC Comics kahramanlarının sevimli pop figürlerine anlık indirimlerle sahip olmak isteyenler, bu canlı yayını kaçırmamalı.

funko pop figürler OverGame
- Reklam -
- Reklam -

Popüler karakterler ve en sevilen süper kahramanların sevimli figürlerinin yaratıcısı Funko Pop ürünleri son dönemlerde yüz binlerce hayranın raflarını süslüyor. Bazen bir koleksiyonun en değerli parçası bazen de bir hediyenin en özel tamamlayıcısı olarak akıllara düşen Funko Pop ürünleri, uzun yıllar daha popülerliğini koruyacak gibi görünüyor.

Sevilen dizi, film, anime ve animasyon kahramanlarından, idol olarak görülen sporculara dek her ismin küçük figürlerini bulabildiğimiz Funko Pop serisi OverGame mağazalarından canlı yayında gerçekleştirilecek detaylı anlatımlarla satışa sunuluyor.

Canlı Yayınları İzlemek ve Funko Pop Ürünlerine İndirimlerle Ulaşmak İçin Ne Yapmalısınız?

İlk olarak ClickMeLive uygulamasını bu bağlantıdan telefonunuza indirip 22.00’de düzenlenecek canlı yayına ve alışverişe bağlanmalısınız. Yayına özel indirime girmiş ürünlerden almak istedikleriniz olursa, ürünleri seyir keyfinizi bölmeden sepetinize ekleyip kolayca satın alabilirsiniz. Unutmayın, indirim yalnızca yayın süresi boyunca geçerli olacak. Size de canlı yayınları izleyerek eğlenceli alışverişin keyfini çıkarmak kalacak.

- Reklam -

Funko Pop figürlerini OverGame mağazalarından, evinizin konforundan ayrılmadan canlı canlı dinleme ve indirimlerle satın alma fırsatını kaçırmayın!

funko pop süper kahraman figürleri

Pazartesi, Salı ve Çarşamba akşamları saat 22.00’de ClickMeLive, OverGame mağazalarından sunucuların sürükleyici anlatımlarıyla canlı yayında olacak.

- Reklam -

Canlı Yayın Programı

  • 1 Ağustos Pazartesi: Popüler anime karakterlerin Funko Pop figürleri
  • 2 Ağustos Salı: Marvel kahramanlarının Funko Pop figürleri
  • 3 Ağustos Çarşamba: DC Comics kahramanlarının Funko Pop figürleri

ClickMeLive Nedir?

Canlı yayından alışveriş yapılmasını sağlayan ClickMeLive uygulaması; oyuncu ekipmanları, donanım ve elektronik ürünlerden giyim ve kozmetiğe kadar pek çok kategoride ürünle canlı yayında tanışabildiğiniz, almak istediğiniz ürün hakkında anlık sorularınızı sorabileceğiniz bir mobil uygulama. Yeni nesil, interaktif bir çevrim içi alışveriş deneyimi sunmak için yola çıkan ClickMeLive, kullanıcılarına eğlenceli canlı yayınlarla alışverişe canlı bağlanma imkânı sağlıyor. Sabahları canlı yayında fitness eğitmeni eşliğinde sporunuzu yapabilir, öğleden sonra şehrin hiç bilmediğiniz bir köşesinde keşfedilmeyi bekleyen bir butikle tanışabilirsiniz.

ClickMeLive x OverGame iş birliğinde sınırlı sayıda üretilen bir oyun veya pop figüre ulaşabilir, oyuncu ekipmanlarını indirimler eşliğinde satın alabilirsiniz.

Bu bir advertorial içeriktir.

Sponsorlu İçerik

Reklam ve iş birliği fırsatlarımız hakkında bilgi almak için [email protected] adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deniz Eldam - Bunu Kimseye Anlatma

Deniz Eldam’ın İlk Öykü Kitabı “Bunu Kimseye Anlatma” Çıktı

Nichelle Nichols hayatını kaybetti ölüm Star Trek

Star Trek’in Sevilen Oyuncusu Nichelle Nichols Hayatını Kaybetti