in ,

ETKİNLİK: “Tüm Panayırların Heyulası” Yazarları, Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde Buluşuyor

Kayıp Rıhtım’ın ilk öykü antolojisi “Tüm Panayırların Heyulası” yazarları, Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günü etkinliğinde bir araya geliyor.

Tüm Panayırların Heyulası Etkinlik
- Reklam -
- Reklam -

Kayıp Rıhtım’ın 14 yılın ardından hazırladığı ilk matbu öykü antolojisi olan Tüm Panayırların Heyulası kitabının yazarları buluşuyor. İstanbul, Kadıköy’deki Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte söyleşi ve imza günü düzenlenecek.

İthaki Yayınları’nın Pangea Kitaplığı dizisi altında yayımlanan Tüm Panayırların Heyulası: Kayıp Rıhtım Öykü Antolojisi kitabı, ucube temasında kaleme alınmış 20 öyküden oluşuyor. Bilimkurgu, fantazi, korku, distopya ve polisiye türlerinde yazılmış birbirinden tuhaf öyküleri bir araya getiren eser, ilk fiziksel etkinliğini Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi’nde gerçekleştiriyor.

23 Ekim Pazar günü, saat 14.00’te gerçekleştirilecek etkinlik bütün misafirlere açık olarak ücretsiz bir şekilde düzenlenecek.

- Reklam -

Tüm Panayırların Heyulası Yazarları Buluşuyor

Etkinlikte kitabı yayıma hazırlayan Onur Selamet ve Özgürcan Uzunyaşa ile birlikte yazarlar Bahri Vardarlılar, Ekin Açıkgöz, Ezgi Polat, Murat S. Dural, Müge Koçak ve Suat Duman bir araya gelecek.

Uzunyaşa’nın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek söyleşide antolojinin üretim sürecine dair merak edilenler, “ucube” temasının perde arkası, edebiyattaki yeri, çağrışımları ve kaçınılmaz olarak birlikte anıldığı “öteki” kavramı ile paralel bakış açıları ele alınacak. Bununla birlikte fantazi, bilimkurgu, korku, distopya, tuhaf kurgu ve polisiye çatısı altında öykü türüne çağdaş yaklaşımlar değerlendirilecek.

Tüm Panayırların Heyulası - Kayıp Rıhtım Öykü Antolojisi

- Reklam -

Söyleşi kütüphanede yüz yüze olarak gerçekleştirilecek ve etkinliğin canlı yayını yapılmayacak. Katılmak isteyen okurların [email protected] adresinden e-posta ile ya da (0216) 349 31 31 numarasından telefonla rezervasyon yaptırması gerekecek.

Kütüphane adresi: Caferağa Mahallesi Safa Sokak No:20 Kadıköy, İstanbul

Etkinliğe katılmadan önce, Tüm Panayırların Heyulası’na dair detaylı incelememize buradan göz atabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İstanbul’da olsam katılırdım :neutral_face:

    Aklıma takıldı şimdi; Suat Duman ile Faruk Duman akraba mı acaba yoksa soyad benzerliği mi :thinking:

  2. Avatar for Arqonquin Arqonquin dedi ki:

    İstanbul’daki herkes katılıyor mu etkinliğe arkadaşlar? Duyduğuma göre @magicalbronze’un “VIP Tayfalık” diye adlandırdığı yeni bir projesi varmış (gerçekten var mı mecikılbronz?) ve etkinliğe özel olacakmış. Sadece katılımcılara dağıtılacak bu yepyeni unvanı elde etmek ve gerçek bir “cadı büyüsü ürünü” kurbağayla karşılaşmak (bkz. yani benle) isteyen herkesi etkinliğimize bekleriz. (Senin için üzgünüm @MelihAntepli)

    Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle pazar günü görüşmek üzere :vulcan_salute:

  3. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İyi eğlenceler arkadaşlar :smiling_face: Ankara’ya da bir etkinlik isteriz ama sadece İstanbul olmaz :slightly_smiling_face:

  4. Avatar for OgiWanKenobi OgiWanKenobi dedi ki:

    Kayıp Rıhtım buluşması için kaçmaz fırsat gerçekten. Kesinlikle katılacağım :+1:

  5. Avatar for KorkutHatun KorkutHatun dedi ki:

    Yine bir KR bulusmasi yine gelemiyorum. Ben evde aglayarak gunlugume bu acımı yazarken size iyi eglenceler bol keyifler diliyorum.

    Hayir aglamiyorum gozume dogu görevi kaçtı…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

mars yaşam yok oluş

Mars’ta Milyarlarca Yıl Önce Var Olduğu Düşünülen Yaşam ‘Kendi Kendisini’ Yok Etmiş Olabilir

Sıcak Kafa dizisi tanıtım fragmanı netflix

Netflix’in Distopik Bir İstanbul’da Geçen Yeni Dizisi “Sıcak Kafa”dan İlk Tanıtım