in , ,

Game of Thrones’un Müzikleri Konser Turnesine Çıkacak

Dünyanın en çok izlenen dizisi unvanını elinde bulunduran Game of Thrones’un müzikleri, ABD’nin önde gelen şehirlerinde konser turnesine çıkacak.

game of thrones concert
- Reklam -
- Reklam -

George R.R. Martin’in 7 kitap olarak planlanan fantastik serisinden televizyona uyarlanan Game of Thrones, kurgusuyla olduğu kadar müzikleriyle de bir hayli ön planda olan bir yapım.

Atmosferine uygun müzikleriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran dizinin bundan böyle “Game of Thrones Canlı Konser Deneyimi” adı altında turnesi yapılacak ve müzikler dev bir orkestra ve koro eşliğinde, canlı bir şekilde sevenleriyle buluşacak.

İlk konserin 15 Şubat 2017’de, Missouri eyaletinin Kansas şehrinde gerçekleştireleceği açıklandı. Konserlerin daha sonra New York, Los Angeles, Boston, Chiago, Toronto, Salt Lake, Las Vegas, Denver, Philadelphia ve Washington’ın da aralarında bulunduğu diğer büyük şehirlerde devam edeceği söyleniyor.

- Reklam -

Bilet fiyatlarının kısa bir süre önce satışa çıktığını ve serinin hayranları tarafından satın alınmaya başlandığı da gelen haberler arasında.

- Reklam -

Umarız bu konser turnesi kısa bir süre sonra dünyaya açılır ve bizler de İstanbul’da dinleme şansına erişiriz.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

halil babilli b

Halil Babilli Röportajı: Bin Yıllık Hemşehri Üzerine

Adalet - Ann Leckie

Adalet İçin Harika Bir Hayran Yapımı Fragman