in ,

Dünyanın En Tembel Kedisi “Garfield”ın Yeni Evi Belli Oldu

Nickelodeon, Garfield’ın tüm haklarının sahibi olan Paws Inc.’i satın aldı. Dünyanın en tembel kedisinin artık yeni bir yuvası var. Üstelik yeni bir şov da yolda!

Garfield
- Reklam -
- Reklam -

Karikatürist Jim Davis tarafından yaratılan ve En İyi Animasyon Programı dalında Emmy Ödülü‘nü 4 defa kazanan Garfield, sevilen eğlence kanallarından Nickelodeon’a geçti.

Nickelodeon, Garfield ve U.S Acres’in fikri mülkiyet haklarıyla beraber içerik, tüketici ürünleri ve lokasyon temelli tecrübeler özelindeki tüm hakları elinde bulunduran Paws, Inc.’i satın aldı. Satın almanın önümüzdeki haftalarda tamamlanması beklenirken Nickelodeon, Garfield’ın yeni bir televizyon dizisiyle yeni nesil izleyicileriyle buluşacağını, ayrıca hayranları için tüketici ürünleri geliştirileceğini de duyurdu.

Garfield

- Reklam -

Garfield’ın çizeri Jim Davis konu hakkında şöyle konuştu:

Klasik bir mizah anlayışıyla insanları güldürmeyi ve hem çocuklara hem yetişkinlere ulaşmaya çalıştım. Garfield’ın Nickelodeon’da uzman ellerin yönetiminde olacağını bilmekten mutluyum. Onlar nasıl eğlendireceklerini biliyorlar. Her sabah beni yatağımdan çıkartacak bu şeye devam edecek olmaktan heyecanlıyım!

VNCP’nin Başkanı Pam Kaufman da şunları söyledi:

- Reklam -

Garfield, Nickelodeon ve ikonik portfolyomuza doğal bir uyum sağlayan global bir franchise’dır. Hem çocukları hem de yetişkinleri kapsayan dünya çapındaki hayranlarımızla, Garfield’ı çok kuşaklı tüketici ürününe dönüştürmekten ve VNCP’nin ‘Her yaşta, her yolda’ misyonunu hayata geçiriyor olmaktan heyecan duyuyoruz.”

Garfield, Guinness Rekorlar Kitabı’nda en çok yer alan karikatür karesi olarak tarihe geçmişti. Televizyon şovları, sahne performansları ve ürünleri ile 7’den 70’e geçtiğimiz yıllar için önemli bir karakter hâline gelmişti. Ama artık bu ismin yeni çocuklar üzerinde etkisi eski yıllara göre çok daha düşük.

Sizce Nickelodeon bu durumu tersine çevirip Garfield‘ı tekrar dünyanın en tembl kedisi haline getirebilir mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşabilirsiniz!


* The Flintstones Yetişkinlere Yönelik Bir Çizgi Filmle Geri Dönüyor

* Türkiye’nin İlk Çizgi Film Okulu: Çizgi Film Değirmeni

* “Keşke Geri Dönse” Dediğimiz Çizgi Filmler

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Turkiye Uzay Ajansi kadro

Türkiye Uzay Ajansı Ekibi Hazır: “Türkiye’yi Uzay Ligine Taşıyacağız”

Aşk 101

Netflix Türkiye’nin Yeni Yerli Dizisi “Aşk 101″den İlk Tanıtım