in

Grenoble Şehrinden Kısa Hikâye Otomatı Hizmeti

Fransa’nın Grenoble şehri, kamusal alanlarda halkın boşa zaman harcamasına savaş açtı! Bu savaştaki en büyük silahları ise hikâye otomatları!

kisa hikaye otomati
- Reklam -
- Reklam -

Fransız Alplerinin merkezinde bulunan Grenoble şehri, kamusal alanda beklerken zaman öldüren insanlarına kısa hikâyeler okumayı öneriyor. Şehrin belli başlı bölgelerinde yer alan bu otomatlar, bekleyeceğiniz süreye göre size kısa öyküler bastırıp veriyor. Üstelik ücretsiz!

Grenoble şehri yetkilileri, bu projeleriyle sadece insanların vakitlerini faydalı geçirmelerini sağlamayı değil, aynı zamanda teknoloji dünyasında kaybettiğimiz okuma alışkanlığını da geri kazanmayı teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiklerini belirtti.

Kütüphanelerde, sosyal tesislerde, belediye binasında ve turizm bürosunda olmak üzere şehre yayılmış 8 tane makineden oluşan bu otomatlar, popüler edebiyatın iyi örneklerini sunmayı da vadediyor.

- Reklam -

Darısı bizim ülkemizin de başına, diyoruz.

- Reklam -

kisa hikaye otomati 1

(Kültür Servisi, IBN Live)

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ms marvel ust1

Ms. Marvel: Mükemmel Bir Anormal

Aralığın Onu

Aralığın Onu İncelemesi: George Saunders’tan Sıra Dışı Bir Öykü Kitabı