in , ,

Ian McShane, Yeni Hellboy Filminin Kadrosunda

En son Amerikan Tanrıları ve Game Of Thrones dizilerinde izlediğimiz ünlü oyuncu Hellboy kadrosuna katıldı.

Ian McShane, Yeni Hellboy Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminde Kaptan Kara Sakal, Game Of Thrones‘da Brother Ray ve Amerikan Tanrıları‘nda Bay Çarşamba rolleriyle izleme fırsatı bulduğumuz usta aktör Ian McShane, yeni çekilen Hellboy filminin kadrosuna katıldı.

Variety‘de yayınlanan habere göre McShane filmde Hellboy’un üvey babası ve koruyucusu olan Professor Trevor Broom‘u canlandıracak. Hatırlarsanız bu karakteri del Toro ve Ron Pearlman’ın serisinde, ilk filmde de görmüştük. O zaman kendisini merhum John Hurt canlandırmıştı. Ian McShane’in karakteri beyazperdeye nasıl yansıtacağı biraz merak, bol miktarda da heyecan konusu.

hellboy david harbour

- Reklam -

Pearlman ve del Toro’dan söz açılmışken, ikili Hellboy 3 için yıllarca çalışıp dindikten sonra bu projede ne yazık ki yer almıyorlar. Çünkü tam adı Hellboy: Rise of the Blood Queen olarak açıklanan yeni film bir yeniden başlangıç (reboot) olacak.

- Reklam -

Mike Mignola’nın yaptığı açıklamaya göre yönetmen koltuğunda bu kez Neil Marshall (Descent, Game of Thrones) oturacak. İri yarı, kuyruklu ve kızıl kahramanımızıysa Stranger Things dizinden hatırlayacağınız David Harbour canlandıracak.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kiltablet ust

Kiltablet Fanzin, Öykülerinizi Bekliyor

moon knight zırdeli kapak

Ve Moon Knight Artık Türkçe!