in ,

İstanbul’da Doğaçlama Tiyatro Festivali Başlıyor

Beşinci Uluslararası Doğaçlama Tiyatro Festivali 16 Ekim’de İstanbullular ile buluşmaya hazırlanıyor.

5. Uluslararası Doğaçlama Tiyatro Festivali
- Reklam -
- Reklam -

Ülkemizin en eski ve köklü doğaçlama tiyatro topluluklarından istanbulimpro ekibi yeni bir festivale daha imza atmaya hazırlanıyor.

Doğaçlama tiyatronun Türkiye’de yayılması ve geniş bir kitlelere ulaşması için yaklaşık 12 yıldır durmaksızın çalışan topluluk, Kadıköy Halitağa Caddesi’ndeki sahnesinde 5. Uluslararası Doğaçlama Tiyatro Festivali’ne tüm tiyatroseverleri bekliyor.

Hem yazar hem drama hocası hem de oyunculuk yapan Viola Spolin’in sözlerinden hareketle festival Doğaçlama Geliştirir diyerek tüm tiyatro ve doğaçlama izleyicilerini 5. Uluslararası Doğaçlama Tiyatro Festivali’ne davet ediyor.

- Reklam -

Uluslararası Doğaçlama Tiyatro Festivali’nin kurulan bağlantılar sayesinde çeşitli şehirlerde düzenlenen yeni etkinlikle bu sanat alanında hem kültürel temaslar yaratma hem de İstanbul seyircisini dünyada gerçekleşen tarzlarla buluşturma amacı güdüyor. 2019’da da aynı etkiyi yakalamak isteyen festival için kısa sürede birçok önemli katılımcıdan olumlu dönüşler geldi.

Festival 16 Ekim ve 19 Ekim Tarihleri Arasında

Festival 16.10.2019 ve 19.10.2019 tarihleri arasında istanbulimpro Sahne’de yapılacak. Tam 6 farklı ülkeden 7 doğaçlama sanatçısının katılacağı festival, atölye ve çeşitli formatlardaki gösterilerle dört gün boyunca katılımcılarını bekleyecek.

- Reklam -

Ekim ayında doğaçlama sanatının nabzı atölye ve gösterilerle beslenen bu zengin program sayesinde ülkemizdeki seyircilerle buluşacak.

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, İsrail, Arjantin, Macaristan ve İtalya’dan katılacak sanatçılar; Türkiye’de yükselmekte olan bir değerin temsili için bir araya gelecekler.

Festivale bilet almak için biletinial.com sitesini ziyaret edebilir, Facebook etkinlik sayfasına göz atıp daha detaylı bilgi almak için de buraya tıklayabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terry Pratchett

Pratchett’ın Johnny Maxwell Serisi Yeniden Raflarda

nasa jet uçağı

NASA, Yeni Sessiz Jetini Duyurdu