in

Jon Snow’un Hayali Harry Potter Olmakmış

Jon Snow’u canlandıran ünlü oyuncu Kit Harington, yıllarca hepimizin tanıdığı bir karakteri daha canlandırmanın hayalini kurmuş.

jon snow harry potter
- Reklam -
- Reklam -

Kit Harington, Taht Oyunları dizisindeki oyunculuğuyla dünya çapında bir ün kazandı ve hepimizin zihnine Jon Snow olarak kazındı. Fakat görünüşe göre, kendisinin oynamak istediği başka bir karakter daha varmış.

Time‘da yer alan habere göre oyuncu, Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yeni filmi John F. Donovan’ın Ölümü ve Hayatı’nın tanıtımı esnasında bu hayalini “Her zaman bir Harry Potter filminde oynamak istemişimdir. Harry Potter olarak,” cümleleriyle dile getiriyor.

Ne yazık ki otuz bir yaşındaki ünlü oyuncu, Harry Potter’ı canlandırmak için çok yaşlı. Ancak serinin tiyatro oyunu olan Lanetli Çocuk’ta Harry’nin yetişkin halini canlandırmaması için hiçbir sebep yok.

- Reklam -

Tabii ki bu hayalini gerçekleştirebilmesi için öncelikle Jon Snow karakteriyle bağdaşmış olan sakallarını kesmesi gerek.

- Reklam -

En önemli nokta ise seyircinin oyuncuyla karakter arasında bir bağ kurması. Hep birlikte düşünelim: Harry Potter rolünde en başından Kit Harington’ı görmüş olsaydık nasıl olurdu?

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

dusler diyari ust

“Düşler Diyarı” Bir Kez Daha Bizlerle

krallarin mirasi ust

İskender’e Fantastik Düzlemde Dünyayı Fethettiren Tarihî Bir Fantazya: Kralların Mirası