in ,

Joss Whedon “Batgirl” Filminin Yönetmenliğiyle DC Dünyasına Katılıyor!

Batgirl Banner
- Reklam -
- Reklam -

Varity’nin yayınladığı habere göre DC sinematik evreni çok büyük bir değişime giriyor: Joss Whedon bizlere bir Batgirl filmi sunacak!

Habere göre Joss Whedon bu projeyi yazacak, yönetecek ve yapımını üstlenecek. Şimdilik projede başka bir yapımcı görünmüyor. Whedon aynı zamanda Avengers filmlerini de yazmıştı. Marmara Çizgi‘nin dilimize kazandırdığı Astonishing X-Men gibi çizgi romanlar ile sevilmesi bir yana, Firefly ve Buffy the Vampire Slayer dizileri ile gönüllerde taht kurmuş bir insandan bahsediyoruz.

Whedon‘ın proje üstünde sınırsız bir yetkiye sahip olduğunu düşünmek yanlış olmaz. Hatırlarsanız ilk dedikodular Jena Malone‘un oynadığı ve bir an için gözüktüğü karakterin Barbara Gordon olduğundan bahsediyordu. Ancak filmin Director’s Cut sürümü çıktığında bunun asılsız olduğu ortaya çıktı. Bu demek ki karakter daha DC sinematik evreninde görünmedi. Bu da Barbara Gordon‘ın BvS, Justice League ve The Batman yapımlarıyla sıfırdan bir bağlantı kurması için mükemmel bir fırsat.

- Reklam -
- Reklam -

Kadroyla ilgiliyse ne yazık ki bir haber yok. Bu Joss Whedon için ilginç olduğu kadar bizler için de güzel bir hareket oldu. Detaylar için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

goblin kral ust 1

Çevirmenin Çemberi: Goblin Kral

wolfwalkers trailer 2

Merakla Beklenen Animasyon Filmi “Wolfwalkers”a İlk Bakış