in ,

Karabala Sonunda İkinci Cildiyle Bizlerle!

Hikmet Yamansavaşçılar’ın yazıp çizdiği Karabala’nın uzun zamandır beklenen ikinci cildi nihayet satışa çıktı!

karabala 2 kapak
- Reklam -
- Reklam -

Türkiye’de işinin en iyisini yapabilen sayılı kişilerden Hikmet Yamansavaşçılar geçtiğimiz yıl bizleri mutlu ederek uzun sürenin ardından bir çizgi roman çıkartmıştı; Karabala. İlk çıkışı büyük bir başarı yakalayıp tekrar baskıya bile gitmişti. Bizler için yine uzun süre gibi gelen bir bekleyişin ardından da nihayet ikinci cilde kavuştuk!

Hikmet Yamansavaşçılar ilk kitabıyla bizleri çoğu okurun Kara Murat okuduğu dönemlere götürmeyi başarmıştı. Çizgiler ve diyaloglar bir nostalji taşıdığı gibi günümüz okuruna hitap edecek kadar da moderndi. İlk cildi Arkabahçe Yayınlarından çıkan Karabala‘nın ikinci cildi Parçalanmış Yurtlar ve Delicesine Takip Gezegen Yayınlarından çıktı. Bu yayınevi hakkında pek bir şey bilmememize rağmen hikayeye bir etkilerinin olmadığını düşünmemiz, yani endişelenecek bir şey olmadığına inanmamız yerinde olur.

Ciltli ve ciltsiz olarak satışa çıkan ikinci cildin tanıtım bülteni ise şöyle:

- Reklam -

karabala cilt 2‘’Yaşam Sevmektir’’

- Reklam -

Sevdiği kızı ve annesini korumak için, imparatorun büyük gücüne tek başına karşı koyan genç bir delikanlının inanılmaz öyküsü. Günümüzden binlerce yıl öncesinden, yüreği sevgi dolu delikanlı, acımasızlığın hüküm sürdüğü vahşi çağlarda tek başına bunu başarabilecek mi? Sevginin gücü tüm kötülükleri yenmeye yeterli olacak mı? Benzeri yapılmamış olağanüstü bir hikaye ve sıra dışı çizgiler eşliğinde bir çizgi roman şaheseri.

İkinci cilt çıkmış durumda, bayinizden istemeyi unutmayınız. İlk cildiyle ilgili detaylı incelememize de buradan ulaşabilirsiniz. İyi okumalar efendim! 

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

guardians of the galaxy angela kapak

Guardians of the Galaxy’nin İkinci Cildi Angela Çıktı

black company ust

Karanlık Fantazya Serisi “The Black Company” Televizyona Uyarlanıyor