in ,

Margaret Atwood’un MaddAddam Üçlemesi Televizyona Uyarlanıyor

Son yılların en başarılı yazarlarından Margaret Atwood’un bir hikâyesi daha ekranlara uyarlanıyor. Küresel bir pandemiyi konu alan MaddAddam serisi yakın zamanda ekranlarda olacak.

maddaddam ust
- Reklam -
- Reklam -

Son zamanların en iyi yazarlarından Margaret Atwood‘u geçtiğimiz sene Damızlık Kızın Öyküsü adlı kitabının uyarlamasıyla ekranlarda görmüştük. Ünlü yazarın bir hikâyesi daha televizyona geliyor: MaddAddam Üçlemesi.

Son haberlere göre Anonymous Content ve Paramount Television Margaret Atwood‘un çok satan serisi MaddAddam üçlemesinin haklarını satın aldı. Türkçeye de zamanında Oğlak Yayınları ve Doğan Kitap tarafından çevrilmiş seri Antilop ve Flurya, Tufan Zamanı ve MaddAddam adlı kitaplardan oluşuyor.

Üçleme oldukça buhranlı ve de bir o kadar olası bir geleceği resmetmekte: Küresel bir salgın, insanlığın sonu, sağ kalan bir avuç insan… Hikâye güçlü şirketler karşısında yıkılmış ve arkadaşları dünyanın sonunu getirecek Jimmy adlı bir gencin üstüne odaklanıyor.

- Reklam -

Serinin yapımcılığını Anonymous Content‘ten David Kanter ve Bard Dorros ile Rock Paper Scissors Entertainment‘tan Angus Wall, Linda Carlson ve Kent Kubena üstlenecek. Paramount TV aracılığıyla yapımı gerçekleştirilecek seri için Anonymous Content kısa süre önce Rock Paper Scissors ile sözleşme imzaladı.

- Reklam -

Dizinin çıkış tarihi ne yazık ki belli değil. Yeni haberler geldikçe sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz. Bakalım serinin kitaplarının yeniden basılması gündeme gelecek mi?

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kimdir bu mitat karaman

Kimdir Bu Mitat Karaman?: Mizah Dozu Yüksek Bir Polisiye

sait faik

64. Sait Faik Hikâye Armağanı İçin Başvurular Başladı