in ,

Masallar’ın 9. Cildi Yakında Geliyor!

Masallar serisi dokuzuncu cildiyle devam ediyor. Sons of Empire kısa bir süre sonra Türkçe olarak bizlerle olacak!

fables 9 ust
- Reklam -
- Reklam -

Tüm dünyada en iyi çizgi romanlar arasında yer alan, eski masalların karanlık ve çarpıtılmış yönlerini konu edinen çizgi roman serisi Masallar’ın (Fables) Türkçe macerasında dokuzuncu cilde yakında kavuşuyoruz!

Masallar, seriyi Türkçe okuyan ve yayınevi Arkabahçe‘yi takip eden herkesin gönlünde bir yara gibi ne yazık ki. Seri yarım kalacak mı korkusunu bir türlü içimizden atamıyoruz. Yayınevi serinin ülkemizde ilgi çekmediğini ilk sayıdan beri itiraf ediyor ancak bu harika seriyi tamamlamak için de basmaya, devam etmeye çalışıyorlar. Dokuzuncu cildin geleceğini duyururlarken bu bağlamda biraz üzücü bir yaklaşım sergilemişler.

“Çocuklar eskiden masallar ile büyüyordu. Şimdi artık tüm anlatıcılar ve çocuklar dizi izliyor. Biz saçma bir şekilde hala devam ediyoruz, sanki madalya verecekler diye düşünmeyi eksik etmeden :)”

- Reklam -

masallar vol 9 kapak

Bu ciltte Pinokyo‘nun sadakatinin nerelere uzandığını ve babasıyla olan ilişkisinin çarpıcı yönlerini göreceğiz. Arkabahçe’nin yaptığı uyarıyı biz de tekrarlayalım; Bu seri çocuklara göre değil! 

- Reklam -

Arkabahçe‘yi ısrarla bu seriyi sürdürerek Türkiye çizgi roman dünyasına 14 Eisner ödüllü muhteşem bir eser kazandırdığı için teşekkürü bir borç biliriz. Ha gayret, 13 cilt sonra bitiyor!

9. Cilt Sons of Empire için henüz bir çıkış tarihi verilmese de çok yakında bizlerle olacağı söylendi. Siz de bu serinin devamını görmek istiyorsanız arkadaşlarınıza bu hikayeden bahsedebilirsiniz.

Heyecanla bekliyoruz efendim.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ay isigini icen kiz ust

Ödüllü Fantastik Masal “Ay Işığını İçen Kız” Yakında Bizlerle!

jane eyre ust

Çevirmenin Çemberi: Jane Eyre