in ,

Arctic Monkeys Biletleri Satışa Çıktığı Gibi Tükendi ve Karaborsaya Düştü

Arctic Monkeys biletleri satışa çıktığı dakikalarda hızla tükendi. Ünlü grubun karaborsaya düşen İstanbul konseri biletleri, 10 katından fazla fiyatla satışa çıktı.

Arctic Monkeys Biletleri
- Reklam -

Arctic Monkeys biletleri bugün satışa çıktı ve çıktığı gibi hızla tükendi. Ünlü müzik grubunun İstanbul konserine gitmek isteyenler, karaborsaya düşen biletleri 10 katı fiyatla bulabiliyor.

2002’den bu yana etkin müzik hayatlarına devam eden İngiliz Indie Rock müzik grubu Arctic Monkeys, yıllar sonra bir kez daha Türkiye’de konser vermeye hazırlanıyor. Yeni çıkacak albümlerinin tanıtımı için açıklanan ilk durak ülkemiz olacak. Zorlu PSM’de gerçekleşecek olan konser, ünlü müzik grubunun 2013’ten bu yana ülkemizde vereceği ilk konser olacak.

9 ve 10 Ağustos 2021 tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde konser verecek olan grubun tanıtımlarında, konser biletlerinin 24 Kasım’da satışa çıkacağı belirtilmişti. Hayranlar da heyecanla bugünü beklemeye başladılar. Bugün saat 12’de passo.com.tr üzerinden açılan biletler ise göz açıp kapayıncaya kadar tükendi. Tüm kategorilerdeki biletlerin hızlı şekilde tükenmesi sonrası, alınan bazı biletlerin karaborsaya düştüğü fark edildi.

- Reklam -

Arctic Monkeys Biletleri Karaborsada 10 Katından Fazla Fiyatla Satılıyor

Arctic Monkeys Biletleri Türkiye Konseri

Normalde 275 TL ile 748 TL arasında satılan biletlerin, tükendikten sonra yurt dışı kaynaklı çeşitli bilet değişim ve satış sitelerinde 10 katından da fazla bir fiyat farkıyla tekrar satışa sunulduğu ortaya çıktı. Karaborsa olarak nitelendirilen söz konusu sitelerde şu anda bilet almak isteyenler minimumum 4 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla biletlerle erişim şansına sahip olabiliyorlar. Ancak grubu daha yakından seyredebilecekleri kategorilerde bilet almak isteyenler ise 8 bin 300 TL’ye varan bir ücret ödemek durumundalar.

- Reklam -

Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders ve Nick O’Malley’den oluşan grubun Türkiye’de konser verecek olması, hayranlarca mutlulukla karşılanmıştı. Ancak biletlerin hızlıca tükenmesi ve ardından karaborsaya düşmesi, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Alınan biletlerin fahiş fiyatlara karaborsada satılıyor olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sevdiğiniz bir grup için böylesi fiyatları vermeye razı olur musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jurassic World: Dominion Filminin İlk 5 Dakikası İZLE

Jurassic World: Dominion Filminin İlk 5 Dakikası Yayında | İZLE

Kehribar Geçidi - Nazan Bekiroğlu

Kehribar Geçidi: Nazan Bekiroğlu’nun Kaleminden Roma İmparatorluğu’dan Ortaçağ Avrupası’na Uzanan Bir Macera