in

Ünlü Rap Müzisyeni Beta, 8. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Beta mahlasıyla bilinen rap müzisyeni Berk Bayındır, 31 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyen yaşadığı evin 8. katından düşerek yaşamını yitirdi.

beta berk bayındır ölüm
- Reklam -
- Reklam -

Beta takma adıyla tanınan ünlü rap müzisyeni Berk Bayındır, bu sabah İstanbul’da hayatını kaybetti. 31 yaşındaki müzisyenin, yaşadığı rezidansın 8. katındaki dairesinden şüpheli bir şekilde düştüğü kaydedildi.

İlk rap parçası kayıtlarını 2000’lerin başında almaya başlayan, 2004 yılında underground albümü A2BT’yi yayınlayan, 2007’de Pit10 tarafından kurulan Olympos Recordz’a katılan ve
kariyerinde birçok başarılı parçaya imza atan Berk “Beta” Bayındır, yaşamını yitirdi.

Acı olay bu sabah 08.00 sularında, İstanbul’un Kâğıthane ilçesindeki Talatpaşa Caddesi’nde bulunan rezidansta yaşandı. Aktarılan bilgiler, Berk Bayındır’ın ikamet ettiği adresten bilinmeyen bir nedenle düşerek yaşamını yitirdiğini ortaya koydu.

- Reklam -

Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi sonrasında olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri, Bayındır’ın hayatını kaybettiğini doğruladı. Güvenlik güçleri olay yerinde güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç müzisyenin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan genç müzisyenin kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu’na götürüldü. Yaşananların aydınlatılması adına soruşturma başlatıldı.

Bayındır’ın meslektaşı Server Uraz acı haberi şu sözlerle aktardı:

“Canım kardeşim Beta Berk Bayındır’ı bu sabah kaybettik. İçimiz yanıyor, bu süreçte bizlere ve ailesine anlayış gösterip aramazsanız sevinirim. Onu son kez uğurlamak isteyenler için cenaze bilgileri belli olduğunda bilgilendireceğim.”

Rap Müzisyeni Beta Şüpheli Bir Şekilde 8. Kattan Düşerek Yaşamını Yitirdi

Yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunan mahalle esnafı Ali Öndin şöyle konuştu:

“Kız arkadaşıyla mı sorunu vardı, ailesiyle mi vardı, tam olarak bilmiyorum ama yukarıdan 8’inci kattan düşmüş. Kendisini pencerelere çarpa çarpa aşağı düşmüş. 30-35 yaşlarındaydı. Ben önce sesi duydum. Bir ses oldu sonra buraya geldiğimde üç dört kişi daha vardı. Ambulans geldi. Polise de ben haber verdim. Ama çoktan ölmüştü. Yanında zaten iki üç kişi vardı. Binanın güvenlik görevlileri de geldi. Yerde yatıyordu, hiç hareket yoktu. O bayan, arkadaşıymış zaten. Sağlıkçılar geldi sonrasında. Baktılar ama ölmüştü.”

- Reklam -

berk bayındır beta

Büyük bir şok içerisinde olan Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener ise olaya dair konuşmak istemediğini aktardı.

Bayındır’ın babası Nezih Bayındır ise şunları kaydetti:

“Oğlum Berk Bayındır “ Beta” olarak tanınıyordu kendi piyasasında. 31 yaşında gencecik bir fidan bu şekilde. Yalnız yaşıyordu, kız arkadaşı iki gün önce yanına gelmişti. Dün biz ailecek beraberdik. Yemek yedik. İyiydi.”

Konu hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: İHA (Murat Horoz – Gülşah Kahveci)

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Anladığım kadarıyla kendisi bitirmiş. Allah rahmet eylesin.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Aaaa. Çok üzüldüm ya, gerçekten mi :cry:

  3. Avatar for Vodatiriaki Vodatiriaki dedi ki:

    Eskiden baya takip ettiğim biriydi. Duyunca baya üzüldüm. İntihar edecek birine benzemiyordu ben takip ederken baya neşeli biriydi…

  4. Avatar for dikomerro dikomerro dedi ki:

    Birçok güzel parça, eğlenceli freestyle yarışmaları, Olympos-Sefalet dissleşmesi…

  5. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Çocukluğumda aktif olarak dinlediğim isimlerdendi, çok üzüldüm.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Alex Kurtzman the mummy açıklaması

Alex Kurtzman: “The Mummy Filmi Hayatımın En Büyük Başarısızlığıydı”

yolun açık olsun fragmanı netflix

Netflix Türkiye’nin Yeni Filmi “Yolun Açık Olsun”dan Fragman Yayınlandı