in ,

Johnny Depp Konser Verdi: Ünlü Aktörün Davası ise Karar Aşamasında

Johnny Depp, Jeff Beck’in konserinde sürpriz şekilde sahne aldı. Ünlü oyuncunun Amber Heard’e karşı açtığı dava karar aşamasına geçmişken aktör Birleşik Krallık’ta hayranlarıyla buluştu.

Johnny Depp konser jeff beck
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, sürpriz bir konsere katıldı. Son aylarda Amber Heard ile karşılıklı atıştığı dava ile adı anılan oyuncu, Birleşik Krallık’ta arkadaşı ve ünlü gitarist Jeff Beck’in konserinde sahne aldı.

Karayip Korsanları, Makas Eller, Sweeney Todd, Charlie’nin Çikolata Fabrikası ve Alis Harikalar Diyarında gibi birçok ünlü filmde yer alan aktör Johnny Depp, son zamanlarda eski eşi Amber Heard ile süren iftira davasıyla gündeme geliyor. Artık karar aşamasına geçmiş olan davanın sonucunu bekleyen Depp, sürpriz bir şekilde İngiltere’ye geçti ve burada, efsane İngiliz gitarist Jeff Beck ile performans sergileyerek hayranlara sürpriz yaptı.

İkili, 2020’de yayınladıkları John Lennon şarkısı Isolation’ın cover’ı da dahil olmak üzere birçok şarkı seslendirdi. Performans sergiledikleri diğer şarkılar arasında Marvin Gaye’in What’s Going On, Jimi Hendrix’in Little Wings ve The Beatles’ın A Day in the Life cover’ı da vardı.

- Reklam -

Depp’in şarkı söyleyip gitar çaldığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşıldı ve seyircilerin onu tezahürat edip alkışladığı görüldü. Ayrıca sosyal medya kullanıcıları tarafından da yaptığı bu sürpriz çıkış beğeni topladı.

Johnny Depp, Jeff Beck ile Konser Vermeye Devam Edecek

YouTube video

Oyuncunun Jeff Beck’le sergilediği performansı sırasında orada bulunan katılımcılardan Angela Flannery şunları söyledi:

“Görünce şok oldum. Her zaman onun büyük bir hayranıydım. Diğer yarım beni sadece Jeff Beck’i görmek için bu konsere götürdü. Johnny’nin de orada olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu. Harikaydı, genel olarak harika bir gece… davulcu kıza özel bir söz söylemeli, kesinlikle harikaydı ve Johnny Depp, kesinlikle muhteşemdi. Şimdi onunla aynı ortamda bulunma şansına eriştiğim için mutlu öleceğim.”

Jeff Beck’in İngiltere turu, Manchester, York, Birmingham ve Royal Albert Hall’da devam edecek. Johnny Depp’in turun geri kalanında 77 yaşındaki gitariste eşlik etmeye devam edeceği belirtildi. Bu durum Amber Heard hayranlarının konserlere katılıp ortalığı karıştırabileceği anlamına da geldiğinden mekânların güvenlik önlemlerini daha da artıracağı ifade edildi.

- Reklam -

Depp’in Birleşik Krallık’ta görünmesi, Hollywood’un en ünlü hukuk savaşlarından biri olan ve dünya çapında kamuoyunun ilgisini çeken Virginia’daki Fairfax bölge mahkemesindeki davasında bir karar beklerken birçok kişiyi şaşırttı. Her iki taraf da geçen cuma günü kapanış konuşmalarını yapmıştı.

Yayınlanan konserin bir bölümünü buradan izleyebilirsiniz.

Johnny Depp’in konser görüntülerini nasıl buldunuz? Oyuncuyu uzun bir süre sonra dava dışı bir etkinlikte görmek sizlere nasıl hissettirdi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Guardian

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Dava biraz daha uzasa memlekette İngilizce bilmeyen kalmayacaktı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çin, Uzay Kolonisi Yarışına Hazırlanıyor

Çin, Uzaydaki ‘Gezegen Kolonileştirme Yarışına’ Katılmaya Hazırlanıyor

mel gibson reddettiği roller

Mel Gibson Reddettiği Rolleri Açıkladı: Batman, Rain Man, Gladiator ve James Bond