in ,

Lana Del Rey’in Yeni Şarkısı İlk Defa Euphoria 2. Sezon ile Yayınlanacak

Lana Del Rey yeni şarkısı ile sevenleriyle buluşuyor. Amerikalı sanatçının sıradaki eseri, ilk çıkışını Euphoria 2. sezon sırasında gerçekleştirecek.

Lana Del Rey Yeni Şarkısı ile Euphoria 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Lana Del Rey yeni şarkısı ile geliyor. Ünlü müzisyenin sıradaki parçasını dinlemek için Euphoria 2. sezon 3. bölümünü beklemeniz gerekiyor.

İlk sezonu Haziran 2019’da yayınlanan ve toplamda 8 bölüm süren Euphoria, 2. sezonu ile geri döndü. Adından söz ettiren yapım, Koronavirüs pandemisi sırasında da noel özel bölümleri ile gelmiş ve böylece hayranlar karakterleri daha yakından tanıma şansına erişmişti. Şimdi oraya çıkan yeni bir söylentiye göre, son olarak Blue Bannisters albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıkmış olan Lana Del Rey’in 23 Ocak’ta yayınlanacak Euphoria 2. sezon 3. bölümde yeni bir şarkısı paylaşılacak.

Ünlü şarkıcının karamsar estetik bakış açısıyla tanındığı düşünülürse bu bilginin doğruluğu hiç de şaşırtıcı olmaz. Şarkıcının hayran sayfalarından birine göre, gerçekten de kasvetli yeni bir parçayla kulaklarımızı kutsayacak. Şimdilik konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, hayranlar hâlâ mükemmel bir birliktelik için tetikte bekliyorlar.

- Reklam -

Lana Del Rey, Euphoria 2. Sezon 3. Bölümde Vokal Olarak Görünebilir

İddialar arasında Lana Del Rey’in sadece şarkısının duyulacağı değil, aynı zamanda bölümde vokal olarak yer alıp şarkıyı bizzat seslendireceği de konuluşuyor. Ancak HBO Max temsilcilerine söz konusu iddia sorulmuş olsa da ne yazık ki herhangi bir cevap alınabilmiş değil.

- Reklam -

Başrolünde Rue Bennet rolüyle Zendaya’nın yer aldığı dizide ayrıca Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith ve Sydney Sweeney gibi isimler yer alıyor. Ron Leshem ve Daphna Levin tarafından yaratılan dizinin bu versiyonunun yazarı ve yaratıcısı ise Sam Levinson.

İlk sezonda olduğu gibi 2. sezon da toplamda 8 bölümden oluşuyor. 2. sezonun Trying to Get to Heaven Before They Close the Door adlı ilk bölümü, 9 Ocak 2022’de yayınlandı. 2. bölüm ise Out of Touch adıyla 16 Ocak’ta HBO ve HBO Max üzerinden gösterime girecek.

Lana Del Rey şarkılarını seviyor musunuz? Müzisyenin yeni bir şarkısının Euphoria dizisiyle yayınlanacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: My Imperfect Life

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Strange 2 incelemesi

Doctor Strange 2 Ek Çekimleri Tamamlandı: Deliliğin Çoklu Evreni Yaklaşıyor

Acun Ilıcalı Konuşanlar Exxen RTÜK

Acun Ilıcalı “Konuşanlar”a Verilen Ceza Hakkında Konuştu: “Bu Karara Katılmıyorum”