in ,

Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi Taşınıyor

Türkiye’nin ilk bilimkurgu kütüphanesi Özgen Berkol Doğan, tüm kitapseverleri yeni yerinin açılışına davet ediyor.

ozgen berkol dogan bilimkurgu kutuphanesi ust
- Reklam -
- Reklam -

2012 yılında kaybettiğimiz değerli çevirmen ve fizikçi Özgen Berkol Doğan’ın anısına ailesi tarafından kurulan ve ülkemizin ilk bilimkurgu kütüphanesi olma özelliğini taşıyan Özgen Berkol Doğan Bilimkurgu Kütüphanesi yeni ufuklara yelken açıyor.

Daha büyük bir mekâna geçiş yapan kütüphane hâlâ Kadıköy sınırları içerisinde olacak. Hatırlayacağınız gibi bugüne dek Moda Caddesi üzerinde hizmet veriyorlardı. Bundan sonraki adresleriyse Caferağa Mahallesi, Safa Sokak olacak.

Kütüphanenin resmi Facebook hesabından yapılan açıklama şu şekilde:
Yeni hayaller kurmak ve eskileriyle buluşmak şiarıyla çıktığımız beş senelik yol bizim için, 2007 yılından bu yana büyüttüğümüz özlemi hayallerle yeşertmek demekti. Biz özlemi yeşertirken; siz hayallerimizi paylaştınız, siz paylaştıkça biz çoğaldık.
Gün geldi öyle çoğaldık ki, hem kitaplarımıza hem de dostlarımıza yeni bir yuva ihtiyacı doğdu. İşte şimdi o ihtiyacı, hayallerimizin ötesinde bir mekanla karşılamanın sevincini, bu doğumu, sizlerle paylaşmak istiyoruz.

- Reklam -

Yeni kütüphanemizin daha nice bir araya gelmelerin, paylaşımların, üretimlerin aracı olması umuduyla,

Yeni yerde yeniden merhaba!

- Reklam -

29 Temmuz 2017 Cumartesi günü 17:00-22:00 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz açılışta sizleri de aramızda görmek isteriz.

Açılış etkinliğine katılmak isterseniz detayları şuradan takip edebilirsiniz. Bu güzide kütüphaneyi işleten dostlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, görüşmek üzere diyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

wonder woman gal gadot

Wonder Woman 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu Bile

marvel legacy ust

Marvel Comics, Çizgi Roman Evrenini Sıfırlıyor… Yine!