in

Necati Cumalı Edebiyat Ödülleri İçin Başvurular Başladı

Urla Belediyesi ile Cumalı-Seferis Gökyüzü Kültür ve Sanat Derneği tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Necati Cumalı Edebiyat Ödülleri için başvurular başladı.

Necati Cumalı Edebiyat Ödülleri
- Reklam -
- Reklam -

İlk kez 2014 yılında şiir dalında verilen ödülden sonra, takip eden yıllarda sırasıyla öykü ve roman dallarında verilen edebiyat ödülünde, bu sene oyun türündeki eserler yarışacak. Ocak 2017’de sahibini bulacak olan ödül için son başvuru tarihi ise 1 Eylül 2016.

Seçici Kurul’unda Özen Yula, Behiç Ak, Bilgesu Erenus, Tayfun Erarslan ve Semih Çelenk‘in yer aldığı ödül için yapılacak başvurularda yaş sınırı bulunmuyor. Yarışmaya, daha önce sahnelenmemiş ve yayımlanmamış eserlerle başvuru yapılabilecek. Başvuru için gerçek ismini kullanması gereken yazarlar isterlerse ortak eserle de katılabilecekler, ancak bir yazar birden fazla eserle yarışmaya katılamayacak.

Başvuruların, son başvuru tarihinden önce altı kopya, başvuru dilekçeleri, kısa özgeçmiş ve bir adet fotoğrafla birlikte Urla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bizzat teslim edilmesi veya posta/kargo yoluyla ulaştırılması gerekiyor.

- Reklam -
- Reklam -

Ödülün kazananı, 27 Aralık 2016 tarihinde basın yoluyla açıklanacak.

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

deniz feneri kr ust

Seçkide Seksen Beşinci Ay

kucuk ozgur adamlar

Pratchett’ın Şaheseri Küçük Özgür Adamlar Animasyon Filmi Oluyor!