in ,

Orta Dünya Kanalında Frodo’nun Yolculuğu Başladı

Murat Sönmez’in rehberliğini yaptığı Orta Dünya kanalında, Frodo’nun Yolculuğu başladı! Gelin bu yolculuğu birlikte takip edelim!

frodo orta dunya
- Reklam -
- Reklam -

Kayıp Rıhtım’ı yakından takip edenler Murat Sönmez ismine de aşinadır. Kendisi özellikle 2000’li yıllarda Lost Library ile aramızda olan bir isim. Durin lakabıyla tanıdığımız zamanlardan itibaren birçok farklı mecrada yer aldı. Şimdilerde hem oyun konseptli Konsol Üssü kanalı, hem de Yüzüklerin Efendisi temalı Orta Dünya kanalıyla bizlere rehberlik ediyor.

İlk bulunduğu platform dahil olmak üzere birçok yerde Yüzüklerin Efendisi üzerine yazmış  ve aynı zamanda sitemizde bulunan ve uzun yıllardır okunan Tom Bombadil Kimdir? yazısının da kaleme almıştır. Sevgili Murat Sönmez, Konsol Üssü kanalını tekrar açtıktan ve geliştirdikten sonra, yaklaşık iki yıl önce, Orta Dünya macerasına tekrar adım attı. Youtube üzerinden açtığı “Yüzüklerin Efendisi – Orta Dünya” kanalı hızla büyümüş ve kısa sürede oldukça iyi bir takipçi kitlesine ulaştı.

47 Videodan Oluşacak Frodo’nun Yolculuğu Başladı

Kısa bir süre önce de, belirli desteği aldığı takdirde 22 Eylül itibarıyla Frodo’nun Yolculuğu hakkında uzun sürecek bir video serisine başlayacağını duyurmuştu. (22 Eylül, Hobbit Günü olarak kutlanır.) Aslında bu, kendisinin hayallerinden bir tanesiydi. Frodo’nun yolculuğunu onunla birlikte takip etmek ve  aynı zamanda bu macerayı bize aktarmak istiyordu. Ve bunu da düz bir şekilde değil, gerek müziğiyle gerek görseliyle hakkını vererek yapmak istiyordu.

- Reklam -

Tabii takdir edersiniz ki 47 videodan oluşacak böyle bir seri hazırlamak pek de kolay değil. İşte bu yüzden kendisi bu maceranın hayat bulması için Patreon üzerinden yardımlarınızı istemişti.

Bugün itibarıyla da ilk video kanala eklenmiş oldu. Hemen aşağıdan Frodo’nun Ayrıkvadi’ye doğru yolculuğuna başlama hikâyesine göz atabilirsiniz.

- Reklam -
YouTube video

Sevgili Murat Abi’ye böyle bir seriye başladığı için teşekkür ediyoruz. Kayıp Rıhtım takipçileri de bu süreçte videolarını bolca izleyecektir eminiz.

Sizler de hemen buraya tıklayarak Orta Dünya kanalına ulaşıp abone olabilir ve buraya tıklayarak da Patreon üzerinden destek verebilirsiniz.

İyi seyirler!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Takipteyiz Murat Sönmez, devam. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jules Verne İki Yıl Okul Tatili

Jules Verne Maceralarında Sıra İki Yıl Okul Tatili’nde

71. Emmy Ödulleri

71. Emmy Ödülleri Sahiplerini Buldu!