in ,

Alice: Asylum Geliyor – Alice Harikalar Diyarında’nın Korku Uyarlaması Oyununda 3. Adım

Alice: Asylum geliyor. Alice Harikalar Diyarında kitabının korku temalı oyun uyarlamasında 3. yapımın senaryosu ortaya çıktı.

Alice: Asylum 3 senaryo
- Reklam -
- Reklam -

Lewis Carroll’ın kült eseri Alice Harikalar Diyarında kitabından uyarlanan Alice korku oyunu serisinde 3. yapımdan bilgiler sunuldu. Alice: Asylum ile grotesk harikalar diyarına yeniden dönebiliriz.

Oyun serisinin yapımcısı American McGee, Patreon hesabından üçüncü oyunun senaryo taslağını yayınladı. Serideki ikinci oyun Alice: Madness Returns’ün üzerinden geçen 10 yıl boyunca yeni macerayla ilgili konsept çalışmalar ve senaryodan parçaları da geçmişte hayranlara sunulmuştu. Şimdi de, üçüncü oyun Alice: Asylum’un tüm senaryosu Patreon üyelerine yayınlandı.

Serinin ilk oyunu American McGee’s Alice, 2000 yılında aksiyon-platform türünde çıkmış ve hikâyenin sevenlerine yeni bir macerada karaktere eşlik etme imkânı tanımıştı. 11 yıllık aradan sonra çıkan Alice: Madness Returns tasarım tercihleri ve aksiyon ile platform oyunlarının mükemmel birleşimini zevkle tecrübe etmişti.

- Reklam -

Alice: Asylum Geçmişe Dönerek Genç Alice’in İlk Macerasını Anlatacak

İlk iki oyunu EA çatısı altında çıkartan American McGee, 3. yapım üzerinde çalışmaya devam etse de, EA’nın seriye ilgisi sönmüş durumda. McGee, geçen aylarda Dead Space’in yeniden yayınlanması üzerine hayranlara Twitter hesabından umut aşıladı:

“EA’nin Dead Space sonrasındaki korku projesinin yeni Alice oyunu olmasını ben ve hayranlar çok istiyoruz… Hiç değilse, sırada bir basamak yükseldik diyebiliriz.

“Bir toplantıda EA yöneticileri, ‘Yeni ürünlere ihtiyacımız var!’ diyecek ve birisi Alice’i önerecek. O gün geldiğinde hazır olacağız.”

Alice: Asylum 3 yeni oyun

McGee’nin yeni oyun için yayınladığı sinopsis şöyle:

- Reklam -

“’Her macera ilk adımı atarak başlar. Basmakalıp evet ama doğru, burada bile.’

“American, Alice’in maceralarındaki yeni bölüm Alice: Asylum için tasarım, sanat ve hikâye noktalarında çalışmaya devam ediyor. Oyun American McGee’nin Alice’inin öncesini, Alice’in ailesini kaybedince yaşadığı travmayla verdiği savaşı oyunculara sunacak.”

Yeni oyunun ilk kapak görseliyle birlikte, Cheshire kedisinin yeni tasarımları, daha genç bir Alice’e ilk bakış ve Harikalar Diyarı’nın kendine has atmosferi de hayranların beğenisine sunuldu.

Alice: Madness Returns ile daha önce tanışmış mıydınız? Üçüncü Alice oyunu için heyecanlı mısınız? Sizce EA’den McGee ve hayranların isteklerine pozitif bir cevap gelir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: NME

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

bozkır 2. sezon

Bozkır 2. Sezon Hazırlıkları Sürüyor: BluTV’nin Polisiye Dizisi Geri Dönecek

6. Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali İzlenimleri

6. Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali’nden İzlenimler