in

Yeni Assassin’s Creed Oyunu “Mirage”tan Fragman Yayınlandı: Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Assassin’s Creed Mirage oyunu Ubisoft Forward etkinliğinde kapsamlıca tanıtıldı. İlk fragman paylaşılırken çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı bilgisi de gün yüzüne çıktı.

Assassin's Creed Mirage fragman çıkış tarihi fiyat
- Reklam -
- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage oyunu hakkında tüm detaylar belli oldu. Ubisoft Forward etkinliğinde ünlü oyun serisinin geleceğine dair gelişmeler paylaşıldı ve yeni oyunun fragmanı, çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı.

İlk defa 2007 yılında oyuncularla buluşan Assassin’s Creed markası, yıllar içerisinde kendisini devasa bir seriye dönüştürmeyi başarmıştı. Hem DLC’leri hem de yeni maceralarıyla kapsamlı bir evren kurulmuş; bu kurgu dünya kitaplar ve filmlerle desteklenmişti. Son olarak bir de Netflix dizisinin hazırlandığı duyurulmuştu.

Bir süredir türlü sızıntıyla pek çok detayı gün yüzüne çıkan Assassin’s Creed Mirage oyunu ise dün akşamki etkinlikte resmi olarak tanıtıldı. Sızıntıların ardından geçen hafta hızlı bir şekilde verilen tadımlık bilgilerin ardından, Ubisoft Forward etkinliğinde detaylı bir tanıtım yapıldı.

- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage Sinematik Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Serinin popüler maceralarından Valhalla’nın 20 yıl öncesinde geçecek yapım, fon olarak kendisine Bağdat kentini alacak. Ubisoft Bordeaux tarafından geliştirilen Mirage oyunu, 800’lü yıllarda geçecek ve Basim Ibn Ishaq karakterine odaklanacak. Basim, Bağdat’tan kaçacak ve ileri tarihlerde The Hidden Ones organizasyonuna katılacak.

Gizlilik, parkur ve suikastların ön plana çıkacağı Mirage oyunu, serinin hayranları tarafından “köklere dönüş” olarak yorumlandı.

Assassin’s Creed Mirage fragman çıkış tarihi fiyat

Oyunun ana karakteri bir sokak hırsızı olarak tasarlanırken özel baharat bombaları ve gizli bıçaklar gibi araçlar da Mirage dünyasında kendilerine yer bulacak.

Oyunda Destiny ve Mass Effect’te de seslendirmen olarak görev alan Emmy ödüllü oyuncu Shoreh Aghdashloo, Basim karakterini seslendirecek.

- Reklam -

Assassin’s Creed Mirage Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Dünya çapında 59.99 dolar etiketiyle ön siparişe açılan oyun, Türkiye için yerel fiyatlandırmaya gitti. Assasin’s Creed Mirage oyununun standart paketi ön siparişte Türkiye’den 329 TL’ye satın alınabilecek.

Assassin’s Creed Mirage

PS5, PS4, Xbox Series X/S ve PC platformları için yayınlanmaya hazırlanan oyunun çıkış tarihi için ise 2023 yılı işaret edilmişti. Sonrasında oyunun resmi yayın tarihi 12 Ekim 2023 olarak açıklandı.

Oyunu ön siparişte edinenler Mirage ile birlikte bir de The Forty Thieves Quest (Ali Baba ve Kırk Haramiler) DLC’sini kütüphanelerine eklemiş olacaklar.

Sizin yeni Assassin’s Creed Mirage hakkındaki görüşleriniz neler? Beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Games Radar, Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for autarch autarch dedi ki:

    Valhalla rezaletinden sonra düzgün bir “Assasin” oyunu olacağa benziyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kâğıt Oynayanlar - Orhan Pamuk Yeni Kitap

Nobel Ödüllü Yazar Orhan Pamuk’un Yeni Kitabının Adı Belli Oldu: “Kâğıt Oynayanlar”

The Peripheral fragmanı

Westworld Yaratıcılarının Yeni Bilimkurgu Dizisi: “The Peripheral”dan İlk Fragman