in

Avatar: Son Hava Bükücü’ye Dayanan Açık Dünya Rol Yapma Oyunu “Avatar: Generations” Duyuruldu

Avatar: The Last Airbender oyunu geliyor. “Avatar: Generations” adıyla çıkacak ve mobile özel tasarlanan açık dünya rol yapma oyunu, oyuncuları Dört Ulus boyunca bir dizi maceraya davet ediyor.

Avatar: Generations oyunu
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: Generations oyunu duyuruldu. Avatar: The Last Airbender dünyasında geçecek mobile özel açık dünya rol yapma oyunu, sevilen dörtlüyü oyuncuların kontrolüne bırakacak.

Avatar dünyası yeni live-action ve animasyon filmleriyle genişlemekle kalmıyor, aynı zamanda oyun dünyasında da bir dizi yeniliklerle geliyor. Bu yılın başlarında duyurulan haberlerde iki yeni Avatar: The Last Airbender oyununun geliştirilmekte olduğunu söylüyordu. Şimdi, bunlarda ilki olan Avatar: Generations resmi olarak duyuruldu.

Orijinal seri, Avatar olarak bilinen genç Aang’ın hikâyesini anlatıyordu. Dört temel elementi de kullanabilen Aang, dünyayı düşman Ateş Ulusu’ndan kurtarmak için tam potansiyeline ulaşmaya çalışıyordu. Toplamda 3 sezon süren dizi, tüm dünyada popüler hale geldi ve bu başarısı da The Legend of Korra adlı bir devam serisine yol açtı. Serinin yayınlanmasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen her yıl daha da popüler hale gelmeyi başarıyor. Hayranlar şimdilerde yeni uyarlamaları beklerken, sonunda oyunlardan birinden de beklenen haber geldi.

- Reklam -

Square Enix London Mobile, Avatar: Generations adlı yeni ve ücretsiz bir RPG’yi duyurdu. Sevilen Avatar dünyasına dayanan mobil oyun, oyuncuların dört ulusu farklı bölümlerle keşfetmesine izin verecek. Oyunun ilk bölümü, Aang ve arkadaşlarının Ateş Ulusu’nu durdurmak için seyahat ettiği orijinal seriye dayanacak. Adına sadık kalınarak, oyunun gelecekteki bölümleri Korra, Roku ve Kyoshi gibi geçmiş ve gelecek Avatarları da tanıtacak. Avatar: Generations, kadro tabanlı savaşlar ve benzersiz macera dizileri içerecek ve parti özelleştirmesi, oyuncuların yeni müttefikler kazanmasını ve geliştirmesini sağlayacak.

Oyun için yayınlanan ilk oynanış videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Avatar: Generations Oynanış Videosu | İZLE

YouTube video

Avatar’ın açık dünya oyunu bu ay içerisinde iOS ve Android platformlarında Kanada, Danimarka, Güney Afrika ve İsveç’te çıkacak. Ardından gelecek aylarda dünyanın birçok farklı ülkesinde erişime açılacak. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği ya da gelecekse bile hangi tarihte yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Avatar: Generations oyunundan beklentileriniz neler? Son Hava Bükücü dünyasına yakışır bir şeylerin geleceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for WakerGentleman WakerGentleman dedi ki:

    Ben şu anda sadece Four Seasons oyununu bekliyorum. Tek başına bir adam yapıyor ve şimdiye kadar çıkan oyunlardan kat kat daha kaliteli duruyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Howard Carter, Tutankamon mezarı hırsızlık

Tutankamon’un Mezarını Keşfeden Arkeolog, Firavunun Hazinelerinden Bazılarını Çalmış Olabilir

uzaylıları kanıtlama görevi pasifik okyanusu

Harvard Profesörü Uzaylıların Varlığını Kanıtlamak için Pasifik Okyanusu’nun Derinliklerine Keşif Gezisi Düzenliyor