in

Söylenti: Rockstar Games, Bully 2 Oyununu Geliştiriyor Olabilir

Bully 2 geliştiriliyor olabilir. Rockstar Games’in sevilen oyunun devam yapımı üzerinde çalıştığına dair söylentiler var.

bully 2 rockstar games
- Reklam -
- Reklam -

Bully 2 oyunu geliştirme aşamasında olabilir. Rockstar Games’in sevilen oyunun devam bölümü üzerinde çalıştığına dair bazı söylentiler giderek hız kazandı.

GamingBolt adlı haber sitesinden Tom Henderson, Grand Theft Auto 6 oyununun resmen geleceğinin kesinleşmesinin ardından oyun devinin aynı zamanda Bully 2 üzerinde de çalıştığını söyledi.

Oyun dünyası tarafında Rockstar oldukça hareketli günler geçiriyor. Stüdyo, hayranların oldukça uzun süredir beklediği Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu üzerinde çalıştıklarını duyurmuştu. Red Dead Redemption ve Max Payne gibi yapımlara imza atan stüdyo bugünlerde ise Bully oyununun devamı hakkında konuşuyor. Tom Handerson’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre Rockstar hâlihazırda Grand Theft Auto 6 oyununun üzerinde çalışıyor olmasına rağmen yakın zamanda Bully 2 oyunu ile ilgili de bir açıklama yapacak.

- Reklam -

2006 tarihinde oyuncularıyla buluşan ve Rockstar’ın klasik açık dünya, aksiyon-macera yapımı olan Bully oyuncular arasında oldukça sevilmişti. Bullyworth kasabasında geçen oyun oyuncuya sunduğu özgürlüklerle Rockstar Games’in klasik açık-dünya deneyimini hayata geçiriyor. Hayranlar Red Dead Redemption 2 ile açık dünyaya gelen yenilikçi yaklaşımın Bully 2 oyununun adapte edilmesi ile birlikte Rockstar’ın şimdiye kadar ortaya çıkardığı en iyi oyunu yapacağını söylüyor.

Bully 2 Oyunu Hakkında Rockstar Games Tarafından Resmi Bir Açıklama Yapılmadı

Oyun devi stüdyonun GTA 6 açıklamasından sonra Bully 2 hayranları devam oyunundan umutlarını kesmiş gibi duruyor. Rockstar Games’in bir sonraki odak noktasının Grand Theft Auto serisinin altıncı yapımı olacağı neredeyse kesin. Fakat iddia edilene göre önümüzdeki günlerde Bully 2 için yeni bir açıklama gelebilir.

Ancak bütün bunlara rağmen Rockstar Games tarafından yapılan resmi bir açıklama yok.

- Reklam -

bully 2 geliyor rockstar

Bully oyunu Jimmy Hopkins adında Bullworth Academy’de öğrenim gören bir lise öğrencisini konu alıyordu. Yatılı okulda günlerini geçirmekte olan Hopkins karakteri ile isterseniz derslere girip mini oyunlarla vakit geçirebiliyorsunuz. Diğer taraftan isterseniz Rockstar’ın verdiği özgürlüğü sonuna kadar kullanarak okulda, ve tabii kasabada, kaos çıkarabiliyorsunuz. Bu haliyle Bully genel anlamda serbest açık-dünya teması üzerine oldukça durmasıyla dikkat çekiyor. Dolayısıyla ilk çıkış yaptığı zaman yenilikçi bir oyun olarak tanıtılmıştı.

Siz bu oyununun devam bölümünün gelmesini ister miydiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bize iletebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hindu Tanrıça Heykeli keçi başlı yogini

Yıllar Önce Çalınan ve İngiltere’de Açık Artırmaya Çıkan Hindu Tanrıça Heykeli Ülkesine Geri Döndü

defineciler kaçak kazı büyü tavuk kesme

“Büyü Bozmak” için Siyah Tavuk Kesen Defineciler Kuyuda Suçüstü Yakalandı