in

Conan O’Brien’dan Muhteşem Bir Fallout 4 Parodisi

Clueless Gamer ile âdeta oyun dünyasında başlı başına bir fenomen olan ünlü şovmen Conan O’Brien, bu kez de Fallout 4’e sardı.

conan o brien fallout 4
- Reklam -
- Reklam -

Oyun dünyasının geçtiğimiz yaz aylarından beri merakla beklediği gün geldi çattı ve Bethesda’nın son şaheseri Fallout 4 bugün itibariyle piyasaya çıktı. Muhtemelen çoğu post-apokaliptik tema hayranı şu anda evine kapanmış bir vaziyette saatlerini bu oyuna gömüyorlardır.

Bu meşhur oyunun çıkışı bile tüm dünyada başlı başına bir olay oldu. Bethesda zaten Pip-Boy uygulaması ve Fallout Shelter gibi yan ürünleri erkenden sunarak oyuncuları çoktan havaya sokmuştu. Diğer medyalarda da bu konuyla ilgili pek çok şey yayınlandı. Conan O’Brien da onlardan biriydi elbette.

Clueless Gamer’ın açılışı için oldukça keyifli, hatta yer yer kahkaha attıran bir video hazırlamış o ve ekibi. Ne söylesek tadınızı kaçıracağı için sözü burada kesiyor ve sizleri o videoyla baş başa bırakıyoruz.

- Reklam -
- Reklam -

Not: Videonun ardından Clueless Gamer’ın kendisi başlıyor ve Conan oyunu oynamaya koyuluyor. Spoiler yemek istemiyorsanız o noktadan itibaren izlemeyi bırakmanızı öneririz.

YouTube video

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mad Max: Fury Road

Mad Max Serisi ile Fury Road Arasındaki Simetrinin “Tanığı” Olun

Locke Lamora'nın Yalanları Patrick Rothfuss

Locke Lamora’nın Yalanları için Patrick Rothfuss Ne Diyor?