in

Cyberpunk 2077 Üzerinde Çalışan Kişi Sayısı 400’ü Aştı

The Witcher 3’ü sadece 240 kişiyle yapan CDPR, yeni oyunu Cyberpunk 2077 için topladığı ekibin 400 kişiyi aştığını açıkladı.

Cyberpunk 2077
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher serisinin hayranları Cyberpunk 2077 için oldukça heyecanlılar, çünkü CD Projekt RED denince akla ilk gelen şey kalite oluyor. Çizgisini ve kalitesini bozmadan her seferinde yaptıklarının üzerine koyarak ilerleyen firma, Cyberpunk 2077 ile bir kez daha bizlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

CD Projekt RED, haziran ayındaki E3 için gösterime hazırladığı Cyberpunk 2077’nin üzerinde 400’den fazla kişinin çalıştığını söyledi. Elbette şu anda stüdyonun gelirlerinin büyük kısmını The Witcher 3’ün başarısı oluşturuyor.

Stüdyo daha önce yaptığı bir açıklamada şöyle söylemişti:
CD Projekt RED şu anda projeye dahil olan 400’den fazla kişiyle birlikte Cyberpunk 2077 üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.
Bu elbette kendi yağında kavrulan bir firma için oldukça büyük bir rakam. Unutmamak gerek ki oyunun çıkışında emeği geçen 1.500 kişi olmasına rağmen, The Witcher 3’ü geliştiren ana ekip sadece 240 kişiden oluşuyordu. Bu ekibin büyük kısmı oyun çıktıktan sonra Cyberpunk 2077’nin yapımına atandılar. Yeni oyun için ise ekip neredeyse iki katına çıkmış durumda.

- Reklam -

Diğer yandan Cyberpunk 2077 için yayınlanan videolara bakacak olursak, oyunun The Witcher 3’ten çok daha büyük ve karmaşık olduğunu söylemek zor değil. Oyun ne kadar büyürse üzerinde o kadar fazla kişi çalışmak zorunda kalıyor. CD Projekt RED’in kötü bir oyun çıkarmak yerine iş gücünde artışa gitmesi, gelecek oyunun kalitesinin de eski oyunlardan aşağı kalmayacağının bir göstergesi olabilir. En azından biz öyle umuyoruz.

- Reklam -

Cyberpunk 2077’nin haziran ayındaki E3 gösterimi firma ve oyun için büyük önem arz edecek. Elbette E3 sunumu harika olup da sonradan fena şekilde batıran oyunlar yok değil, ama CDPR gibi güvenilir bir firmanın tek yapması gereken oyuncuların hayal güçlerini bir kez daha fethetmek. Unutmadan söyleyelim, CD Projekt RED’in önümüzdeki E3 için gerçekten büyük bir gösteriye hazırlandığı dedikoduları etrafta dolaşıyor. Lafı fazla uzatmadan sizi daha önce yayınlanan Cyberpunk 2077 videosuyla baş başa bırakalım.

YouTube video

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Total War: Three Kingdoms

Total War: Three Kingdoms – Kırılgan Koalisyon Despota Karşı

sentromer ust

Yerli Bilimkurguda Yeni Bir Adım: Sentromer