in

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin Devam Oyununu Duyurdu: Orion Projesi Çalışmaları Başladı

Cyberpunk 2077 devam oyunu duyuruldu. CD Projekt RED, Orion Projesi kod adıyla açıkladığı devam macerası için çalışmaların başladığını söyledi.

Cyberpunk 2077 devam oyunu duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077 devam oyunu CD Projekt RED tarafından duyuruldu. Ünlü oyun firması, Orion Projesi kod adıyla popüler yapımın devamı için çalışmalara başladığını açıkladı.

Cyberpunk 2077, piyasaya sürülmesine kadar geçen yıllarda büyük bir heyecan yarattı, ancak bu büyük beklentiler oyun yayınlandığında çok büyük hayal kırıklığı yarattı. Oyunun PC sürümü çok sorun yaratmazken konsol sürümleri, Sony’nin oyunu PlayStation Store’dan kaldırmasına yetecek kadar yıkıcı teknik sorunlara sahipti.

Cyberpunk 2077 CD Projekt Red

- Reklam -

CD Projekt RED, o zamandan beri yapımı çeşitli büyük güncellemelerle geliştirmek için ciddi bir çaba sarf etti. Stüdyonun sıkı çalışması, zaman içerisinde de yavaş yavaş karşılığını aldı. Orijinal oyun güncellemeleri, Netflix’te yayınlanan Cyberpunk: Edgerunners animesine gösterilen ilgiyle birleştiğinde Cyberpunk 2077’ye ikinci bir şans kazandırdı.

Neyse ki oyun hayranları çizginin bir noktasında seriye yeni bir giriş yapmayı dört gözle bekleyebilirler. Cyberpunk evreninin tüm potansiyelini kullanmak isteyen CD Projekt RED, sevilen oyunun devamının geleceğini duyurdu. Yeni oyun duyurusu yapılsa da Cyberpunk 2077 hâlâ yeni güncellemeler almaya ve ilk oyun üzerinde çalışılmaya da devam ediyor. Oyunun Phantom Liberty hikâye genişlemesi de gelecek yıl yayınlanacak.

Yeni Cyberpunk 2077 Oyunu, Orion Projesi Kod Adıyla Geliyor

Yeni Cyberpunk 2077 Oyunu, Orion Projesi

- Reklam -

Yeni Cyberpunk 2077 oyunu, Project Orion (Orion Projesi) kod adıyla geliştiriliyor ve “Cyberpunk evreninin tüm gücünü ve potansiyelini kanıtlamayı” vadediyor. Şirketin lansman sırasında yaptığı duyuru dışında, devam oyunu hakkında daha fazla ayrıntı mevcut değil, ancak oyun CD Projekt Red’deki çekirdek ekip tarafından geliştirileceği belirtildi.

CD Projekt Red duyurular esnasında Cyberpunk 2077: Phantom Liberty genişleme paketi için de küçük bir güncelleme sunarak, çalışmaların son aşamalarında olduklarını ve şu anda yapımda 350’den fazla kişinin yer aldığını doğruladı. Şirket, genel olarak Cyberpunk markasını çevreleyen yeni pozitiflikten faydalanmaya erkenden karar vermiş olacak ki, özellikle yeni Witcher oyunları ve yeni bir marka duyurduğu tanıtımda bu oyuna da özel bir alan açtı ve beklenmeyen bir sürpriz yaptı. Devam oyununun ne zaman çıkacağı bilinmemekle birlikte, Phantom Liberty için şu anda her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor.

Cyberpunk 2077 devam oyunu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Galaktik Ölüler Diyarı Bulundu: İşte Samanyolu Mezarlığı

Bilim İnsanları, Samanyolu Galaksisi’nin ‘Mezarlığını’ Buldu: İşte ‘Galaktik Ölüler Diyarı’

the witcher üç yeni oyun projesi

The Witcher Evreninin Gelecek Projeleri Netleşiyor: 5 Yeni Oyun Duyuruldu