in ,

Cyberpunk 2077 Evreninde Geçecek İlk DLC “Phantom Liberty” Duyuruldu

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty adını taşıyan genişleme paketi duyuruldu. CD Projekt Red, yeni DLC için ilk tanıtım videosunu paylaştı.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dlc
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty başlıklı DLC resmi olarak duyuruldu. CD Projekt Red’in tartışma yaratan Cyberpunk 2077 oyunu, evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Cyberpunk 2077 evreni uzun bir aradan sonra ilk genişletme paketi ile oyuncularına yeni maceralar sunmaya hazırlanıyor. Phantom Liberty adı verilen indirilebilir içerik 2023 yılında yayınlanacak ve dönem olarak oyunun öncül hikâyesini işleyecek. CD Projekt Red paketi “casusluk macerası” olarak nitelendiriyor.

Duyurulduğu tarihten itibaren merakla beklenen Cyberpunk oyunu sayısız erteleme sonrası 2020 yılında oyuncuların karşısına çıkmıştı. Ancak oyun teknik aksaklıkları ve çeşitli problemler yüzünden büyük eleştiriler almıştı. Yapımcı şirket Projekt Red ise geçen yılları oyunu düzeltmek ve daha iyi bir noktaya getirmek için uğraşmıştı. Şimdi ise V ve Johnny Silverhand’in maceraları Phantom Liberty isimli genişleme paketi ile yeni bir yol izleyecek.

- Reklam -

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Pakete dair çok fazla bilgi paylaşılmış değil. Bir dakikadan kısa süren videoda oyunun başkahramanı V “Amerika Yeni Birleşik Devletleri’ne” bağlılık yemini ederken duyuluyor. Bu sırada Johnny Silverhand ise bunun kötü bir fikir olduğunu söylüyor. Oyun içi görüntülere pek yer vermeyen tanıtım, Night City’deki tehlikeli rüzgârları hatırlatmayı başarıyor.

Ek pakette yer alacak yeni silahlar ve hikâyelerin yanı sıra Cyberpunk 2077: Phantom Liberty DLC’si Night City’nin daha önce görülmemiş farklı bir haritasında geçecek.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 2023 Yılında Çıkacak

YouTube video

Aktör Keanu Reeves Night City Wire canlı yayını sırasında genişleme paketi bünyesinde kendisinin Johnny Silverhand’i seslendireceğini doğruladı. Oyunun yönetmeni Gabriel Amatengelo DLC’ye dair şunları söyledi:

“Süreç oldukça eğlenceli geçti. Yeni bir hikâye, yeni karakterler ve Night City’nin farklı bir bölümünde geçen farklı bir macera olacak.”

- Reklam -

Phantom City Google Stadia, Play Station 5, Windows PC ve Xbox Series X platformlarında mevcut olan Cyberpunk 2077 oyunları için gelecek. Ancak genişleme paketi PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynanamayacak. Oyunun Edgerunners Update olarak bilinen 1.6 yaması PS4 ve Xbox One için gelen son güncelleme sürümüydü.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ek paket

Edgerunners Update ise Netflix bünyesinde yayınlanmaya başlayacak anime Cyberpunk: Edgerunners ile aynı gün oyuncularla buluşacak. Bu yama ile birlikte oyunda animede yer alan karakterlerin kıyafetleri ve çeşitli yan görevler de eklenecek. Phantom Liberty paketinin de Edgerunners Update ile bağlantılı olacağı söyleniyor.

Siz Cyberpunk 2077 oyununun ilk DLC paketi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN, Polygon

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tarantula nebulası yeni james webb uzay teleskobu

160 Bin Işık Yılı Uzaklıktaki Tarantula Nebulası Görüntülendi: James Webb Uzay Teleskobu Yine Büyüledi

neil gaiman elon musk cevap

Neil Gaiman, Elon Musk’ın Yüzüklerin Efendisi Dizisini Eleştiren Sözlerini Kınadı