in

Norman Reedus Açıkladı: Death Stranding 2 Geliyor

Death Stranding 2 yolda. Hideo Kojima imzalı ünlü oyunun devam bölümü için hazırlıklar başladı. Norman Reedus ilk detayları açıkladı.

Death Stranding Director's Cut ücretsiz oldu
- Reklam -
- Reklam -

Death Stranding 2 geliyor. Ünlü oyun geliştiricisi Hideo Kojima’nın imzasını taşıyan oyunun devam yapımı geliştirme aşamasında olduğu doğrulandı. İlk oyunda başkarakteri canlandıran Norman Reedus çekimlere başladıklarını söylüyor.

Leo Edit’e verdiği röportaj sırasında Death Stranding oyunundan da bahseden Reedus konuya dair “ikincisine daha yeni başladık” sözlerini kullandı. Bununla birlikte geliştirme sürecinin ne kadar sürdüğüne atıfta bulunan oyuncu muhtemel ikinci oyunun ne zaman çıkacağını da sızdırmış olabilir.

“Hareket yakalama sekanslarını ve görsel tasarımları bitirmemiz iki ila üç yılımızı aldı. Bu gerçekten büyük bir emek. Sonra oyun çıktı ve bütün ödülleri topladı, büyük bir şeydi. Sonra biz de ikinci parçasına başladık.”

- Reklam -

Dünya genelinde 5 milyona yakın satış rakamına ulaşmasına rağmen Kojima Productions gelecek planlarına dair herhangi bir açıklama yapmamıştı. Bununla birlikte Sony Interactive Entertainment ve Hideo Kojima tarafından konuya dair herhangi bir yorum gelmedi. Ancak Norman Reedus’ın açıklamasına göre Death Stranding 2, 2024 ya da 2025 yılında oyuncularla buluşabilir.

ddeath Stranding 2 oyun

Reedus: “Death Standing 2 Oyununa Yeni Başladık”

Röportajında Hideo Kojima ile nasıl tanıştıklarını da aktaran oyuncu, Death Stranding oyununu sevdiğini belirten Guillermo Del Toro’nun kendisini Kojima ile tanıştırdığını söylüyor:

“(Del Toro) beni aradı ve dedi ki, ‘Hideo Kojima isminde birisi seni arayacak, ne derse evet diyeceksin,’ dedi. Ben de, ‘Ne demek evet diyeceğim?’ dedim. O da, ‘Salak olma, evet de,’ şeklinde cevapladı.

- Reklam -

“Daha sonra San Diego’da Kojima ve etrafındakilerle tanıştım ve bana üzerinde çalıştığı Silent Hill ismindeki oyunu gösterdi. Gösterdikleri aklımı başımdan aldı ve dedim ki, ‘Evet, yapalım bunu!’ Pacman oyunu gibi bir şey değildi, o kadar gerçekçi o kadar fütüristikti ki neredeyse inanılmazdı.”

2019 yılında PS4 platformuna özel olarak çıkan Death Stranding, 2020’de bilgisayar oyuncularıyla da buluşmuştu. Bazı eleştirmenler tarafından oyunun oldukça yavaş akışı eleştirilse bile atmosfer ve oyuncuların yaşayan bir dünya içinde var olması daha önce sektörde görülmemiş bir yenilik olarak ele alındı. Oyunun yakın zamanda Death Stranding Director’s Cut ismi ile PS5 ve bilgisayarlarda güncel bir versiyonu da bulunuyor.

Norman Reedus’ın açıklamalarından sonra gözler Kojima ve Sony’ye çevrilmiş durumda. Ancak stüdyolar konuya dair sessizliğini koruyor.

Siz Death Stranding 2 oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN, PC Gamer

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kör nokta hbo max

HBO Max Türkiye’nin İlk Orijinal Yapımı Belli Oldu: Konusu ve Detayları Ortaya Çıktı

Eva Green, Johnny Depp destek

Eva Green’den Johnny Depp’e Destek: “Davadan Yüz Akıyla Çıkacağından Eminim”