in

Diablo 4’ün Açık Betasında Başlangıç Tarihi Duyuruldu: İşte Yeni Sinematik Fragman

Diablo 4 açık beta başlangıç tarihi belli oldu. Blizzard, merakla beklenen oyunun erken erişimini yeni bir sinematik fragmanla duyurdu.

Diablo 4 Açık Beta Başlangıç Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Diablo 4 açık beta başlangıç tarihi duyuruldu. Blizzard, yaklaşmakta olan aksiyon RPG’si için yeni bir sinematik fragman eşliğinde erken erişim tarihlerini açıkladı.

Blizzard’ın en popüler oyun serisinin uzun süredir beklenen dördüncü oyunu nihayet Haziran 2023’te çıkıyor. Ancak öncesinde açık betasına ulaşım ile hayranlar daha erken bir deneyim fırsatına sahip olacaklar. Son olarak geçen aralık ayında bir sinematik fragmanla birlikte oyunun çıkış tarihi duyurulmuştu. Şimdi de yeni bir fragman eşliğinde oyunun açık betasının başlangıç tarihi ortaya çıktı.

Şirket, yaklaşmakta olan aksiyon oyununun açık beta ve erken erişim tarihlerinin 24 Mart ve 26 Mart arasında olacağını açıkladı. Erken erişimin iki gün kadar sürmesi planlanıyor. Ancak, oyunu önceden satın alanlara 17 Mart’tan 19 Mart’a kadar açık betaya özel erken erişim hakkı verilecek.

- Reklam -

Diablo 4 Açık Beta Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Söz konusu haber, daha önce Diablo serisinin genel müdürü Rod Fergusson tarafından ima edilen IGN Fan Fest’in ikinci gününde ortaya çıktı. Habere, Lilith’in dönüşünün ardından Horadrim’in neyle karşı karşıya olduğuna dair bir fikir veren ve merak uyandıran yeni bir fragman eşlik etti. Lilith, Diablo 4’ün ana düşmanı ve en son Diablo 2’de ortaya çıkan Prime Evil’lerden biri olan Mephisto’nun kızı. Açık betaya katılan oyuncular, 25 seviye sınırı ile oyunun prologunu ve ilk perdesini deneyimleyebilecekler. Oyunun sistemleri ve açık beta hakkında ek ayrıntılar ise 28 Şubat Salı günü Diablo 4 geliştirici yayını sırasında açıklanacak.

Yayınlanan sinematik fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

- Reklam -

Diablo 4 Açık Beta Başlangıç Tarihi Duyurusu Sinematik Fragman | İZLE

YouTube video

(Sinematik fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Diablo 4’ün tam hâli daha önce de açıklandığı gibi 6 Haziran 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Bu da açık beta döneminin lansmana iki aydan biraz fazla bir süre kala gerçekleşeceği anlamına geliyor. Final Fantasy 16 gibi haziran ayında çıkacak diğer oyunlarla güçlü bir rekabet etmesi gerekeceği için, Blizzard’ın bu çıkış tarihine sadık kalıp kalmayacağı veya mümkün olan son anda değiştirip değiştirmeyeceği merak ediliyor. Bu soruların cevabını, açık beta sırasındaki oyuncuların geri bildirimi verecek.

Sizler yeni sinematik fragmanı nasıl buldunuz? Oyunu satın almış mıydınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Waxillium Waxillium dedi ki:

    Erken seçim diye okudum, ben iyi değilim…

  2. Avatar for nefarrias_bredd nefarrias_bredd dedi ki:

    Blizzard hala mükemmel sinematik yapıyor, çok iyi. Ama Diablo 2’ye yıllarını vermiş birisi olarak oyundan benim hiç ümidim yok açıkçası.

  3. Avatar for Buyifix Buyifix dedi ki:

    Benim tek korkum micro ödeme kısmı. O kadar para vermeye göze alabilirim ama micro ödeme ile performans güçlendirmeye katlanamam. Tabi birde online olarak ne sunacaklar o da sorun.

  4. Avatar for nefarrias_bredd nefarrias_bredd dedi ki:

    Valla hocam benim online’dan da bir umudum yok. Blizzard artık o kadar cinyıs bir firma ki overwatch 2’yi faturalı telefon hattınız yoksa oynayamıyorsunuz. Bu zeka düzeyini extrapolate edince hiç iyi şeyler düşünemiyorum şahsen.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Serisi Yeni Film

Harry Potter’ın Sonrasını Anlatacak Yeni Filmde Çalışmaların Başladığı İddia Edildi

Gir Kanıma - John Ajvide Lindqvist

Ünlü Vampir Filmine Kaynaklık Eden “Gir Kanıma” Romanı Yeniden Türkçede