in

2022’nin En Sevilen Oyunlarından “Elden Ring” için İlk DLC Duyuruldu: “Shadow of the Erdtree”

Elden Ring oyunu için ilk DLC resmi olarak duyuruldu. 2022 yılında video oyun dünyasının zirvesine yerleşen yapım, “Shadow of the Erdtree” ile evrenini genişletiyor.

Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree
- Reklam -
- Reklam -

Elden Ring DLC’si Shadow of the Erdtree (Erdağacının Gölgesi) duyuruldu. Geçen yıla damga vuran FromSoftware yapımı, genişleme paketi ile beraber oyuncuları yeni maceralara davet ediyor.

25 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan ve geçen bir yıl içerisinde 20 milyondan fazla satış yapmayı başaran Elden Ring, ilk DLC’si ile oyuncuları yeniden heyecanlandırmayı başardı.

Geliştirici firma FromSoftware tarafından paylaşılan Tweet’te, “geliştirme aşamasında olan bir genişleme paketi” resmi ağızdan onaylandı. Paylaşımda herhangi bir video ya da çıkış tarihi belirtilmezken gönderinin görselinde hayaletli mezar taşları arasında uzaklarda duran yalnız bir figür ve solgun bir Erdağacı görülüyor.

- Reklam -

Elden Ring Shadow of the Erdtree

Elden Ring DLC’si “Shadow of the Erdtree” Hakkında Detaylar Kısıtlı

Hayranlar, geçen hafta gerçekleştirilen oyunun yıldönümü etkinliğinde yeni bir DLC paketinin açıklanmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşamıştı. Aradan geçen kısa sürede, yapımcı firma topluluk için DLC’yi resmi olarak onaylayarak oyuncuların endişesini kısa süre içerisinde dindirdi.

Genişleme paketi PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S ve Steam üzerinden oyuncularla buluşturulacak.

Elden Ring yayınlandığı günden beri yalnızca oyun içi yamalar ve daha iyi PvP mücadeleleri sağlayan güncellemeler gerçekleştirmişti. FromSoftware, yayınladığı oyunların ilk yılının ardından genişleme paketleri hazırlamayı alışkanlık hâline getirmiş bir firma.

Son derece geniş bir evrene sahip olan Elden Ring’in ilk DLC’si Shadow of the Erdtree DLC’si hakkında ayrıntıların gelecek günlerde paylaşılması bekleniyor.

- Reklam -

Yılın Oyunu dahil birçok ödülü kazanmaya başaran Elden Ring, Souls türüne getirdiği yenilikçi bakış ile geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

Shadow of the Erdtree Elden Ring DLC

Senaryosu Hidetaka Miyazaki ve George R. R. Martin tarafından kaleme alınan yapım, Bandai Namco Entertainment ile FromSoftware ortaklığında piyasaya sürülmüştü.

Miyazaki, geçen günlerde gerçekleşen yıldönümü etkinliği sırasında yaptığı açıklamada, “Hâlâ yapmak istediğimiz birkaç şey daha var,” şeklinde konuşmuştu.

Siz genişleme paketi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Teori ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla oyun içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar, The Verge

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ahtapot Adam - Jasper Gibson

Jasper Gibson İmzalı Bir Şizofrenin İç Dünyasını Anlatan “Ahtapot Adam” Türkçe Raflarında

The Night Manager 2. ve 3. Sezon ile Geri Dönüyor

Tom Hiddleston’lı “The Night Manager” Dizisinin 2. ve 3. Sezon Çalışmaları Başladı