in

Game of Thrones Mobil Oyunu İçin Ön Kayıtlar Başladı

Kanada’nın bağımsız oyun geliştiricilerinden olan Behavior Interactive, HBO ve GAEA ile birlikte Game of Thrones evreninde geçen yeni mobil oyunu “Beyond the Wall”u duyurdu.

Game of Thrones Beyond the Wall
- Reklam -
- Reklam -

Şu anda ön kayıtları açılmış olan ve Game of Thrones Beyond the Wall (Taht Oyunları: Duvarın Ötesinde) adını taşıyan oyun, dizide gördüğümüz zamanın daha öncesini anlatıyor. Hikâye, Bloodraven ve Üç Gözlü Kuzgun olarak bilinen Lord Kumandan Brynden Rivers’ın Duvar’ın ötesine geçip kaybolmasıyla başlıyor ve dizinin güncel tarihine kadar devam ediyor.

Oyunda, Game of Thrones‘un savaş alanlarına katılacak ve en sevdiğimiz karakterleri düzinelerce takım kombinasyonundan birleştirebileceğiz. Sıra tabanlı bir strateji oyunu olan Game of Thrones Beyond the Wall’da her ikonik karakterin emrinde, savaşın gelgitlerini bir anda döndürebilen özel yeteneklere de sahip olacağız.

game of thrones beyond the wall 2

- Reklam -

Google Play ve App Store’da oyunun tanıtımı şu şekilde yapılmış:

Orijinal Game of Thrones hikâyesinde Gece Nöbeti’ne liderlik yap. Jon Snow, Melisandre ve Daenerys Targaryen gibi karakterleri oynamak için büvet ağaçların gücünü kullanın.

- Reklam -

Game of Thrones’ta yaşanan olaylardan 48 yıl önce; “Bloodraven” olarak bilinen Lord Kumandan Brynden Rivers, Duvarın ötesine geçerken kayboldu. Şimdi, Gece Nöbeti’ni komuta etme sırası sizde.

Yedi Krallık’tan Nöbete katılması için asker alın ve Duvar’ı savunması için nihai listenizi oluşturun!
Şu anda ön kayıtları açılmış olan oyun ücretsiz olarak indirilebilecek. Fakat sizlerin de tahmin edeceği üzere oyun içi satın alma durumları mevcut olacak. Halihazırda resmi websitesi, App Store ve Google Play üzeriden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Ön kayıt yaptıran kullanıcılara oyun çıktığında sürpriz eşya ve karakterler hediye edilecek.

Söz konusu oyunla ilgili yayımlanan tanıtım videosu da şu şekilde:

YouTube video


Game of Thrones Dizisinden 4 Önemli Hayat Dersi

Kayanklar: phonearena

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gobeklitepe

Dünya Tarihini Değiştiren Göbeklitepe UNESCO ile İlk Yılını Tamamladı

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home – Her Şey Daha Yeni Başlıyor